Τραγικό: 3 αηδιαστικές συνήθειες παικτών του Survivor All Star που δεν δείχνουν οι κάμερες

Άλλοι πέρδονται, άλλοι....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγικό: 3 αηδιαστικές συνήθειες παικτών του Survivor All Star που δεν δείχνουν οι κάμερες

Γνωρίζεται πολύ καλά πως η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο μας μεταφέρει τα πάντα αλλά... κάποια πράγματα σίγουρα δεν γράφονται - και σίγουρα δε βλέπονται, οπότε καλά κάνει η παραγωγή του Survivor All Star και τα κόβει στο μοντάζ! Με αφορμή, όμως, το ξέσπασμα που είχε ο Βασάλος πριν από λίγες ημέρες για τον Σώζων το Youweekly.gr θα προβεί σε κάποιες αποκαλύψεις...

Όποιος είναι σιχασιάρης καλύτερα να αποχωρήσει τώρα από το άρθρο!

Οι σιχαμένες συνήθειες των παικτών του Survivor All Star

Όπως δήλωσε ο Βασάλος, λοιπόν, και το Youweekly.gr επιβεβαιώνει, ο Σώζων είναι από τους ανθρώπους που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό, δεν τους νοιάζει τίποτα και κυρίως, αισθάνονται παντού άνετα! Γι' αυτό κιόλας αφοδεύει μερικές φορές δίπλα στην καλύβα των Μπλε. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε η μυρωδιά, ούτε το ότι τον βλέπουν τόσα μάτια, και γυναικεία και αντρικά.

Από την άλλη, όμως, δεν είναι μόνο αυτός που έχει τέτοιες... πως να το πούμε; Ας το πούμε συνήθειες...

Διαβάστε επίσης: Survivor All star spoiler 9/2: Διέρρευσε βίντεο από την στιγμή της αποχώρησης - Ποιος φεύγει απόψε!

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο υπάρχει παίκτης που γουστάρει να μυρίζει τα άπλυτά του. Δηλαδή, όπως γνωρίζουμε όλοι οι μπλούζες κι όσα φοράνε πλένονται με το νερό της θάλασσας ή άντε με γλυκό νερό αλλά χωρίς σαπούνι! Υπάρχει παίκτης, λοιπόν, που πέραν του ότι δεν πλένει συχνά ούτε εσώρουχα ούτε ρούχα, κάθεται και τα μυρίζει λίγο πριν κοιμηθεί.

Υπάρχει και παίκτης που αερίζεται μπροστά στους άλλους! Κάποιες φορές οι γύρω τον παίρνουν χαμπάρι όχι γιατί ακούγεται αλλά γιατί... μυρίζει άσχημα (έχω ανατριχιάσει από την σιχαμάρα και μόνο που τα γράφω!) ενώ υπάρχει και παίκτης που ρεύεται ασύστολα.

Ονόματα δεν λέμε, αν και ξέρουμε και οικογένειες δεν θίγουμε εμείς...