J2US: Ο Κοκλώνης μαέστρος και το "Μάτι Έχω" αλά όπερα - Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ του νέου κύκλου

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Ο Κοκλώνης μαέστρος και το

H αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του J2US έχει ξεκινήσει και το Σάββατο 18/2 ο Νίκος Κοκλώνης θα καλησπερίσει ξανά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Alpha. O Νίκος Κοκλώνης να ενορχηστρώσει με μαεστρία, χιούμορ, δημιουργικότητα, εκπλήξεις και ανατροπές το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης (δείτε εδώ τις δηλώσεις των νικητών του προηγούμενου κύκλου).

Η all star αγαπημένη επιτροπή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής, και η Καίτη Γαρμπή φοράνε τα καλά τους και παίρνουν θέση.

To εντυπωσιακό hi-tech πλατό μεταμορφώνεται και πάλι, χάρη σε νέες τεχνολογίες που θα δούμε για πρώτη φορά και θα απογειώσουν το θέαμα! Το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό ραντεβού απολαυστικής, αυθόρμητης, διαδραστικής live διασκέδασης έρχεται να ξαναβάλει φωτιά στα Σαββατόβραδα.

Τα γυρίσματα του trailer έγιναν στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

«Τι έχω; Τρέιλερ και εκπομπάρα. Ερχόμαστε με μια πρεμιέρα φαντασμαγορική. Κάθε live μας θα είναι ξεχωριστό. Από πού να ξεκινήσω από τα ζευγάρια; Από τον συνδυασμό, από την τεχνολογία; Δεν έχετε δει τίποτα. Πολλές εκπλήξεις αλλά το κυριότερο; Μου λείψατε! Οι 4 εβδομάδες μου φάνηκαν 4 χρόνια. Για πρώτη φορά στην ιστορία θα γίνουν θεματικά Just» ανήγγειλε ο Νίκος.

Η Δέσποινα Βανδή δήλωσε ότι είναι περίεργη τι θα φοράει κάθε εβδομάδα ο Νίκος Κοκλώνης. «Όρεξη έχω, θέλω να είναι καλά τα πράγματα» είπε ο Σταμάτης Φασουλής. «Πάντα νιώθω χαρούμενη όταν βρίσκομαι κάπου που περνάω καλά» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ του J2US

Τα επιβεβαιωμένα πρόσωπα που θα μπουν

Οι τράπουλες έχουν μπερδευτεί, αφού η πρεμιέρα δεν αργεί και έτσι ο Κοκλώνης αρχίζει να κλείνει πρόσωπα ''φωτιά'' θα πω εγώ, που θα φέρουν τα πάνω κάτω στα Σαββατόβραδά σου...

Γενικότερα υπάρχει σοβαρό σούσουρο γύρω από το ποιους έχει κλείσει και ποιους όχι, όμως από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα μάθεις την τελική και πιο έγκυρη πληροφορία, μιας και τα ξέρω όλα από πρώτο χέρι. Άσε τι λένε οι άλλοι...

Πριν όμως σου αποκαλύψω τα πρόσωπα, που έχουν δώσει χέρια και έχουν βάλει υπογραφές...έχω να πω, πως το Just του β' μισού της σεζόν μόνο μουσικός διαγωνισμός δε θα είναι.

Με άρωμα Survivor και χοντρό ριάλιτι θα γεμίσουν τα βράδια του Σαββάτου μιας και οι πηγές μου λένε, πως στο show θα δούμε, Περικλή Κονδυλάτο, που μόλις έφυγε από το all star...τον ακαταμάχητο Ντάφυ ή αλλιώς Τριαντάφυλλο..έχει και άλλους περίμενε.. Η ομάδα θα συμπληρωθεί με το Νο1 πρόσωπο αυτή τη στιγμή το Βο, που θα ερμηνεύει ερωτικά και πικραμένα τραγούδια μιας και είναι φρεσκοχωρισμένος...

Και συνεχίζω! Το ναι είπε μεταξύ άλλων η Μαριάντα Πιερίδη, η Σοφία Βόσσου, η Έλενα Γκρέκου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Λίτσα Γιαγκούση και τέλος η γνώριμη από το Fame Story Tζούλι Μασσίνο.

Δεν τις λες λίγες τις αποκαλύψεις μου και σίγουρα καθόλου αδιάφορες! Αυτά από εμένα για την ώρα και το Vanda's Blog, να περιμένεις σύντομα και τα τελευταία ονόματα, εδώ στο Youweekly.gr!