Survivor All Star: Πήρε την δάδα του και έφυγε χωρίς πολλά πολλά - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Αναμενόμενο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Πήρε την δάδα του και έφυγε χωρίς πολλά πολλά - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Βραδιά αποχώρησης παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη (9/2) στο Survivor all star με τους υποψήφιους προς αποχώρηση να προέρχονται οι τρείς από την ομάδα των μπλε και ο ένας από την ομάδα των κόκκινων.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: «Άι χάσου μυρμηγκάκι» - Ο κακός "χαμός" με τους τουιτεράδες και την Χρυσαεϊδή

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού αφορούσε λοιπόν τους Κρις Σταμούλη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σώζων Παλαίστρος Χάρος και τον Κώστα Παπαδόπουλο, ωστόσο το κοινό είχε ψηφίσει λιγότερο μόνο έναν από τους 4.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το Survivor All Star απόψε (9/2)

Το spoiler μας είχε κυκλοφορήσει από νωρίς και για άλλη μια φορά σας είχαμε ενημερώσει πολύ σωστά, πως σήμερα θα έφευγε ο Σώζων.

Ο παίκτης του Survivor αποτελεί παρελθόν στο παιχνίδι, καθώς το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο τελείωσε νωρίς. Το ευρύ κοινό τον είχε γνωρίσει στο Survivor του 2018. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι 44 ετών και κατάγεται από τη Λήμνο, ενώ ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει γυμναστής με ειδικότητα στην εργοφυσιολογία, ενώ πλέον είναι προπονητής στο χόκεϊ επί χόρτου.

Τι κρύβεται πίσω από το όνομα του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου

Όσον μάλιστα αφορά το όνομα του, ο Σώζων, το 2018, είχε αποκαλύψει από πού βγαίνει και ποια είναι η ιστορία που κρύβει.

«Αυτό το όνομα έχει να κάνει με παρατσούκλι που δόθηκε κάποια στιγμή σε ένα σόι. Ένα δεύτερο παρατσούκλι δόθηκε για να ξεχωρίσουμε από ένα άλλο σόι», είχε πει χαρατηριστικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος σε συνομιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη, που παρουσίαζε το Survivor τότε.

«Από τη μία Σώζων από την άλλη Χάρος, στη μέση η Παλαίστρα. Είναι μάχη ανάμεσα σε ζωή και θάνατο», είχε προσθέσει.