Masterchef 7: Εκτός παιχνιδιού ένας από τους 3 κριτές - Η αινιγματική ανακοίνωση

Ποιος και γιατί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Εκτός παιχνιδιού ένας από τους 3 κριτές - Η αινιγματική ανακοίνωση

Την απόλυτη ανατροπή παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 10/2 στην έναρξη του επεισοδίου του Masterchef 7 με τους κριτές να κάνουν - για άλλη μια φορά - ανακοινώσεις στους διαγωνιζόμενους (δείτε εδώ πως τα πάει το παιχνίδι σε νούμερα τηλεθέασης).

Στην αρχή λοιπόν έγινε γνωστό, πως είχαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση για φέτος, αφού ένας από τους διαγωνιζόμενους για προσωπικούς λόγους δε μπορέσαν να παραμείνουν άλλο στο παιχνίδι μαγειρικής.

Ο λόγος λοιπόν για τον 33χρονο Χρήστο Πολιτάκη, τον οποίο αποχαιρέτησαν τα υπόλοιπα παιδιά χειροκροτώντας τον. Στη συνέχεια είδαμε να παίρνουν ξανά το λόγο οι κριτές, οι οποίοι αντί για 3 ήταν 2.

Πιο αναλυτικά, ο Κοντιζάς και ο Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν, πως ο Πάνος Ιωαννίδης δεν ήταν στην παρέα χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ο λόγος απουσίας του.

Ο κριτής που απουσίασε την Παρασκευή (10/2) από το Masterchef 7

«Τον ευχαριστούμε πολύ για τη μέχρι τώρα παρουσία και του ευχόμαστε τα καλύτερα από καρδιάς», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και συνέχισε... «Κάπου εδώ να πούμε ότι κι ο Πάνος...» με το Σωτήρη Κοντιζά να απαντάει με χιούμορ: «Αποχώρησε οικειοθελώς».

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς, μια μικρή αδιαθεσία... τον περιμένουμε πάλι μαζί μας. Χειροκρότημα για τον Ιωαννίδη», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον 3ο σεφ της παρέας που έλειψε.

Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς

Χρήστος Πολιτάκης (33 ετών)

Με καταγωγή από το Ηράκλειο και εμπειρία στην κουζίνα, ο Χρήστος είναι σίγουρος για τις μαγειρικές του δεξιότητες, δε μοιράζεται ποτέ τα ελαττώματα του και απεχθάνεται την αδικία. Έρχεται αποφασισμένος να κερδίσει και να παίξει στρατηγικά. Στόχος του; Να είναι αυτός ο Κρητικός μάγειρας που θα καταφέρει να φέρει το τρόπαιο του MasterChef για πρώτη φορά στο νησί.

Παίκτης