Survivor all star: Κατάμαυρη με κοντό τοπάκι - Έφτασε αμίλητη και βιαστική η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην Ελλάδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ολόκληρο σούσουρο έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το Survivor all star λίγο μετά τη στιγμή, που πιάστηκαν με κινητό στη ζούγκλα.

Γενικότερα, από τη στιγμή που βγήκαν εκτός παιχνιδιού οι δύο κοπέλες δεν βγήκε επίσημη ανακοίνωση για το αν θα μπουν ξανά μέσα, καθώς είχαν περάσει ημέρες με τις δύο να μη δίνουν κανένα σημάδι στα social media.

Η απάντηση ήρθε από την Δαλάκα, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την Άγιο Δομίνικο (δείτε την εδώ), ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Έπειτα από 36 ημέρες έπιασα επιτέλους κινητό στα χέρια μου».

Από την άλλη, όμως, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα μείνει στο Survivor all Star, μιας και δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση ακόμα στα social media. Ωστόσο, η Μαρία Αντωνά μέσα από την (9/2) εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πως η Ασημίνα έκανε unfollow δύο άτομα.

Ο λόγος για την ίδια την δημοσιογράφο αλλά και τον σύντροφό της και πρώην παίκτη του Survivor, Άρη Σοϊλεδη.

«Δεν έχει ενεργοποίησε η Ασημίνα ούτε το viber. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο που της έστειλε και τις ευχές του και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας εμάς, μας έκανε unfollow. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από κάποιον δικό της άνθρωπο, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ίσως γιατί κάποια στιγμή ο Άρης ανέβασε αυτό το post τύπου «Κάρμα», το οποίο προφανώς δεν αναφερόταν στα δύο κορίτσια αλλά στο ότι πολλές φορές κατηγορήθηκε ότι είχε στα χέρια του κινητό», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

Μετά τα unfollow, που έπεσαν όλοι περίμεναν να απαντήσεις από τα δύο κορίτσια, καθώς και τη στιγμή, που θα έφταναν στην Ελλάδα και θα έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η επιστροφή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Ελλάδα από το Survivor all star

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής 10/2 η Ασημίνα κατέφθασε πρώτη, με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να απαθανατίζει την άφιξη της πρώην παίκτριας, η οποία ήταν φανερά μαυρισμένη παρά τη μικρή παραμονή της στο παιχνίδι.

Ασημίνα - Επιστροφή