Survivor all star: Τώρα αρχίζει το καλό! Η πρώτη κίνηση της Ασημίνας & Δαλάκα λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους

Άλλη μια από κοινού ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Kατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου
Instagram - Kατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

Την Παρασκευή 10/2 η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον τεράστιο ντόρο, που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά τους επέστρεψαν στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη).

Τα κορίτσια μπορεί να αποβλήθηκαν από το Survivor all star, αλλά φαίνεται μέσα από τις πρώτες αναρτήσεις τους στο instagram, πως δεν αποδέχονται όλα αυτά για τα οποία κατηγορήθηκαν από την παραγωγή.

«Παιδιά θα τα μάθετε όλα. Όλα! Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθειες. Έχω κάνει unfollow τον Άρη Σοϊλέδη πριν φύγω για το Survivor. Έχω αποχωρήσει από το παιχνίδι και ασχολούμαστε με τρίχες τώρα.Εγώ και η Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή και θα δείτε στα επόμενα 2-3 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με το που έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σε ερώτηση αν σκοπεύει να κινηθεί νομικά, η ίδια απάντησε: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ».

Το ότι δε αποδέχονται καμία κατηγορία φάνηκε ξανά από τη νέα ανάρτηση, που έκαναν το Σάββατο 11/2, καθώς οι δύο από κοινού αδειάζουν ξανά το ριάλιτι επιβίωσης και όσους εμπλέκονται σε αυτό, τονίζοντας πως αν κέρδισαν κάτι εν τέλει αυτό είναι η φιλία τους.

Οι νέες αναρτήσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα

«Μετά από μια απώλεια, συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι ανθρώπινες σχέσεις και σ’ αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Κατερίνα Δαλάκα είναι το κέρδος. Είμαστε μαζί σε αυτό», έγραψαν οι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανρέου.

Δαλάκα - Survivor all star
Ασημίνα - Survivor all star