Survivor All Star: Τα ανατρέπει όλα ο Ατζούν - Η έκτακτη απόφαση που πήρε

Καλά θα πάει αυτό..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Τα ανατρέπει όλα ο Ατζούν - Η έκτακτη απόφαση που πήρε

Πολλές ανατροπές έρχονται στο Survivor All Star μιας και ο Ατζούν είναι αποφασισμένος να διατηρήσει υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης και να αντιμετωπίσει όσο περισσότερο μπορεί τον ανταγωνισμό.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο ΣΚΑΙ σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του ακόμα περισσότερο Survivor All Star όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη. Συγκεκριμένα, το κανάλι του Φαλήρου, που αύξησε πριν από λίγες εβδομάδες τα επεισόδια από τέσσερα σε πέντε (Κυριακή - Πέμπτη) σχεδιάζει να το τερματίσει βάζοντας και έκτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης: Αναμενόμενο - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

6 μέρες την εβδομάδα το Survivor All Star

Η prime time στο κανάλι του Φαλήρου θα γίνει All Survivor καθώς μόνο ένα βράδυ την εβδομάδα θα μείνει χωρίς αγωνίσματα και κόντρα από τον Άγιο Δομίνικο.

Η επιπλέον μέρα μετάδοσης του Survivor All Star που θα προστεθεί είναι το Σάββατο, κάτι που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τον τελικό του The Voice τον Μάρτιο. Στόχος του ΣΚΑΙ είναι να βάλει φωτιά στα Σαββατόβραδα και να κόψει την φόρα στον ανταγωνισμό, που αυξάνεται από τις 18/2 με την πρεμιέρα του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον ALPHA -δείτε εδώ το τρέιλερ.

Οι 7 παίκτες που εισβάλλουν στο παιχνίδι

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 7 παίκτες ταξιδεύουν αύριο 12/2 για τον Άγιο Δομίνικο και πρόκειται να εισβάλλουν στο Survivor All Star, προκειμένου να ανακατευτεί η τράπουλα και να έρθουν τα πάνω κάτω στο νησί.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα στην εκπομπή «Γεια σου», αύριο αναχωρούν, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την επόμενη Δευτέρα θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Τη Δεύτερα, αύριο, ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου. Την επόμενη Δευτέρα ο Γιωρίκας Πιλίδης ταξιδεύει μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι άλλοι δύο που θα μπουν στο παιχνίδι είναι ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, σχηματίζοντας έτσι την 6άδα των νέων παικτών για το Survivor All Star.

Επίσης ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι για το Survivor All Star ετοιμάζεται και η Τζο Μαριδάκη.