Survivor all star: «Μου έλεγε ότι θα μιλήσει να πάω σε εκπομπή, αλλά...» - Το ύπουλο παιχνίδι του Βασάλου απέναντι στο Χάρο

«Από την άλλη έβγαινε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μου έλεγε ότι θα μιλήσει να πάω σε εκπομπή, αλλά...» - Το ύπουλο παιχνίδι του Βασάλου απέναντι στο Χάρο

Το βράδυ της Κυριακής (12/2) ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor all star (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) με τον παίκτη να κάνει μια πολύ σύντομη παρουσία.

Το ταξίδι του Παλαίστου στον Άγιο Δομίνικο είχε πολύ μικρή διάρκεια και έτσι ο ίδιος με που επέστρεψε στην κανονικότητά του έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Καλό μεσημεράκι τη Δευτέρα 13/2.

Ανάμεσα λοιπόν, στα όσα είπε ο Χάρος για τη σύντομη αυτή παρουσία του στο all star, μεγάλη αίσθηση έκαναν οι δηλώσεις - αποκαλύψεις του για τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Βασάλου στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίχτηκε η εμφάνισή μου. Με στοχοποίησαν από την πρώτη μέρα που μπήκα. Όταν έχει τον πατέρα σου, την μητέρα σου, την κοπέλα σου έξω και σε βλέπουν να χάνεις, ή δεν τρως ή δεν κοιμάσαι, είναι λογικό να στενοχωριούνται.

Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του Βασάλου, έχουν ακουστεί ψέματα έτσι ώστε να μην τα ακούω εγώ. Συγκεκριμένα από έναν άνθρωπο ο οποίος μαγείρευε, είχε την κατσαρόλα του, είχε τις προμήθειες. Εγώ είμαι ο εμβόλιμος παίκτης, δεν ήξερα καν που βρίσκονται όλα αυτά.

Εγώ κάθομαι ψαρεύω, μπαίνω στην θάλασσα είτε ψαρεύω με ένα εργαλείο που έχουμε εκεί, φέρνω στην ομάδα μου φαγητό και τελικό το βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος κάθισε μόνο πέντε λεπτά να το καθαρίσει. Αυτό είναι κακό, δεν είναι δίκαιο. Δεν φάνηκε καν ότι εγώ έφερα φαγητό.

Εμένα αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι το ψέμα. Ερχόταν ο Βασάλος και μου έλεγε ότι θα μιλήσει για εμένα να πάω σε κάποια εκπομπή, ότι με πιστεύει και από την άλλη να έβγαινε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Εύη Σαλταφερίδου και να τους λέει «τον κανόνισα». Αυτό δείχνει σκοπιμότητα», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.