Survivor all star: Βγήκε από το παιχνίδι και κατέκραξε την παραγωγή - Τα ''καρφιά'' του Παλαίστρου Χάρου στο ΣΚΑΪ

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Βγήκε από το παιχνίδι και κατέκραξε την παραγωγή - Τα ''καρφιά'' του Παλαίστρου Χάρου στο ΣΚΑΪ

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στο Καλό Μεσημεράκι τη Δευτέρα 13/2 με τον πρώην παίκτη να κάνει αποκαλύψεις για το Survivor all star λίγο μετά την αποχώρησή του.

Ο πρώην παίκτης δεν πρόλαβε να ζήσει όλη την εμπειρία στο έπακρο μιας και δεν πρόλαβε να κάτσει στο ριάλιτι επιβίωσης ούτε ένα μήνα, μιας και μπήκε εκ των υστέρων, ως εισβολή.

Μέσα από τις δηλώσεις, που έκανε στην εκπομπή άφησε να εννοηθεί, πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος του έταζε πράγματα στο παιχνίδι (δείτε εδώ τα καρφιά του), ενώ στη συνέχεια δεν έκρυψε την ενόχλησή του με την παραγωγή του all star, τονίζοντας πως αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας του.

Το παράπονο του Παλαίστρου Χάρου από την παραγωγή του Survivor all star

«Το Survivor είναι μία εμπειρία, στην οποία αφήνεις το σωματικό σου, τις ανέσεις σου και πας νους και ψυχή να δεις τι μπορείς να κάνεις σε αντίξοες συνθήκες. Πάω συνειδητοποιημένος. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ο τρόπος που παίχτηκε η εμφάνισή μου για κάποιον λόγο.

Καθένας μας έχει κάποιον χρόνο εκεί μέσα που προβάλλεται, άλλος λίγο άλλος πολύ. Τουλάχιστον το λίγο να είναι καλό, γιατί πολλές φορές και το λίγο είναι πολύ, αρκεί να είναι καλό. Εμένα δεν μου άρεσα, να σου πω την αλήθεια, έτσι όπως παίχτηκα.

Ήμουν 15 μέρες να στάζει η οροφή, το ‘λεγα στον ένα και στον άλλο, δεν ενδιαφερόταν κανείς. Πήγα να το φτιάξω και βγαίνει ότι έριξα τα νερά μέσα στην καλύβα. Το φιλότιμο και η προθυμία κάποιου συμπαίκτη μου να φτιάξουμε την καλύβα δεν υπήρχε. Δεν το είδαμε στο μοντάζ.

Από τις 8 ώρες που μπορεί να τσακωθείς με τον ένα ή τον άλλο σου βγάζουν ένα τέταρτο, ένα 20λεπτο και μπορεί να έχουν περάσει 8μιση ώρες που να ‘χουν έρθει όλα τούμπα και να ‘χουν ξαναϊσορροπήσει. Εγώ πέρασα τέλεια, το θεωρώ ό,τι πιο τέλειο μπορεί να σου συμβεί», κατέληξε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.