Survivor All Star: «Με έχουν σαν εύκολη...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μελίνα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Με έχουν σαν εύκολη...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μελίνα

Μετά το χθεσινό (12/2) επεισόδιο και συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, οι μαχητές ταρακουνήθηκαν για τα καλά (δείτε εδώ τι έγινε εκεί). Μέσα σε αυτούς που ταρακουνήθηκαν ήταν και η Μελίνα, γιατί ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να συμμετέχει στο παιχνίδι, όπως θέλει και βρίσκεται συνέχεια στο νοσοκομείο. Μια κατάσταση που δεν της αρέσει και δεν νιώθει καλά ούτε με τον εαυτό της, αλλά ούτε και με τους συμπαίκτες της.

Τα λόγια την Μελίνας για τον τραυματισμό της στο Survivor All Star

«Άλλη μια ημέρα ξημέρωσε κι είναι τόση η απογοήτευσή μου γιατί θα πρέπει να είμαι αρκετό χρονικό διάστημα εκτός των αγωνισμάτων. Αυτό το πράγμα να με στενοχωρεί να με έχουν σαν πάτημα και να λένε δεν ξέρουμε πότε θα γίνει καλά, να βρίσκουν δικαιολογίες και να με έχουν σαν εύκολη λύση και στις χαμένες ασυλίες να με ψηφίζουν για αυτό» είπε συγκινημένη η Μελίνα στο Survivor.

Η Μαριαλένα συμπλήρωσε από την μεριά της: «Η Μελίνα είπε ότι θα πει στον γιατρό να παίξει… Μετάνιωσα για την ψήφο μου στον Κρις. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ψήφιζα την Μελίνα. Σέβομαι την υγεία της, αυτό το θέμα δεν αγγίζεται, αλλά τι να την κάνω εδώ πέρα μία παίκτρια, η οποία είναι τρεις εβδομάδες τραυματίας κι η γιατρός λέει άλλες τρεις;

Εμείς γιατί είμαστε εδώ; Γιατί υπάρχουμε; Και γιατί να ψηφίσω τον Κρις, ο οποίος προσπαθεί, φέρνει δεν φέρνει νίκες, αλλά είναι εδώ και πολεμά. Γιατί να του κόψω τα φτερά; Μετανιώνω με τον εαυτό μου. Δεν έπρεπε να ψηφίσω τον Κρις».