Masterchef: «Οι 18 είμαστε πολύ καλά στο σπίτι, οι άλλοι...» - Τους χαντάκωσε και με το παραπάνω

Τι συνέβη στο ριάλιτι μαγειρκής;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: «Οι 18 είμαστε πολύ καλά στο σπίτι, οι άλλοι...» - Τους χαντάκωσε και με το παραπάνω

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο MasterChef 2023, αλλά μαζί με αυτά ξεκίνησαν και τα "χαντακώματα" μαζί (δείτε εδώ ποιοι).Η Μαρία είχε ακόμα ένα πλεονέκτημα λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το Mystery Box, την στιγμή που το σπίτι του MasterChef 2023 έχει χωριστεί σε Νότιους και Γαλάτες.

Η στρατηγική της Μαρίας στο Masterchef

Ποιο ήταν αυτό; Είχε τη δυνατότητα να αφαιρέσει από κάποιους παίκτες της επιλογής της τρία υλικά. Έτσι στο «στόχαστρό» της μπήκαν η Πωλίνα, ο Άγγελος και ο Νίκος Κ. Πώς θα επηρεάσει το MasterChef η…στρατηγική απόφαση της Μαρίας; Όπως είπε η ίδια από την αρχή υπάρχει πόλεμος μεταξύ τους, αλλά τώρα μετά από αυτή την κίνηση θα γίνει πιο… έντονος.

«Ήταν πάνω κάτω σίγουρο ότι θα έπαιρνε υλικά από αυτά τα άτομα. Αυτά τα άτομα στο σπίτι έχουν νια παραπάνω έπαρση, μαγειρικά δεν τους έχω ακόμα σκιαγραφήσει. Είναι σκοτεινοί τύποι. Δεν μπορεί να είμαστε ακόμα στους 22 παίκτες και να λες θα κερδίσω. Η Μαρία το ξέρει και με αυτή την επιλογή νομίζω έπιασε λαβράκι», δήλωσε ο Γιώργος Πορφύρης.

«Δεν ξέρω αν προσπαθεί να αποδυναμώσει το «Γαλατικό» δωμάτιο, αλλά σίγουρα πάει με συμπάθειες. Μπορεί να μη μου πήρε υλικά, αλλά νομίζω ότι προσπαθεί να με έχει δίπλα της», πρόσθεσε ο Θεόδωρος.

«Οι 18 είμαστε πολύ καλά στο σπίτι και οι άλλοι τρεις, Θεόδωρος, Νίκος Κ., και Άγγελος, είναι απομονωμένοι», ανέφερε με τη σειρά του ο Γιάννης.

Τι συνέβη με την Μαρία και την Πωλίνα στο Masterchef

Από την Πωλίνα αφαίρεσε υλικά με τα οποία θα μπορούσε να φτιάξει γλυκό γεγονός που η ίδια απέδωσε σε μία προσωπική τους «βεντέτα».

«Η Μαρία δεν σταματάει να μιλάει και λέει κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Ότι με γουστάρει κάποιος από το σπίτι και έχω σχέση με κάποιον από το σπίτι. Γιατί το κάνεις; Εγώ ξέρω ποιος γουστάρει τη Μαρία αλλά δεν το λέω. Της είπα “αν θέλεις να μου κάνεις back up κάντο προσωπικά”. Εγώ έχω ζωή, ανθρώπους που αγαπάω, το αγόρι μου και για εμένα δεν είναι καλό. Δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με αυτό».