Survivor Al Star: «Έπαιρνε πληροφορίες από...» - Το "άδειασμα" του Γιώργου Κορομί στην Αφροδίτη Σκαφίδα

Ότι είπε μετά τον στίβο μάχης!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor Al Star: «Έπαιρνε πληροφορίες από...» - Το

Τα βέλη του εναντίον της Αφροδίτης Σκαφίδα έριξε ο Γιώργο Κόρομι στο αποψινό (13/2) επεισόδιο του Survivor All Star, μετά τα όσα είπε η πρωταθλήτρια (δείτε εδώ τα λόγια της) καθώς θεωρεί ότι έδρασε με σχέδιο για όσα ανέφερε πριν το αγώνισμα σε σχέση με τις υποομάδες στην ομάδα της.

Τα "βέλη" το Κόρο στην Σκαφίδα στο Survivor All Star

«Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι σε μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Παπαδόπουλο. Παράλληλα παίρνει πληροφορίες από Κατερίνα Δαλάκα κι Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στη υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ» ανέφερε στο Survivor.

«Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν την αντέχει άλλο για λόγους που είναι πολλοί. Ξαφνικά θέλησε να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε κι είπαμε ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο άτομο γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες και δεν μπορώ να κάτσω, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα… Λες κάτι τέτοιο ξαφνικά για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κόρομι στο Survivor.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Στο συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, η Μελίνα θα χειροτερέψει. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου με την υγεία της.

Το παιχνίδι λοιπόν όπως καταλαβαίνεται να είναι καταιγιστικό! Τα πράγματα ειδικά για την Μπλε ομάδα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, μάλιστα πάνε από το κακό στο χειρότερο από ότι φαίνεται.

Εκτός από την αδιαθεσία στο συμβούλιο του νησιού, θα ψηφιστούν και οι επόμενοι παίκτες της Μπλε ομάδα για να πέσουν στον τάκο μαζί με τον Κρις Σταμούλη. Οι δυο λοιπόν ακόμη παίκτες που κινδυνεύουν με αποχώρηση την ερχόμενη Πέμπτη είναι η Μελίνα Μεταξά λόγω της υγείας της, αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.