Νέο σκάνδαλο "βόμβα" στο Survivor All Star - Παίκτες κατηγορούν υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής και απειλούν με αποχώρηση

Τον κατήγγειλαν ήδη στον Ατζούν! Ο ρόλος Ασημίνας και Δαλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο σκάνδαλο

Ένα νέο σκάνδαλο έσκασε στο Survivor All Star, πιο σοβαρό από όλα τα υπόλοιπα. Μέχρι στιγμής το ριάλιτι έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο και είναι στον αέρα του ΣΚΑΙ μόλις ενάμιση μήνα. Αρχικά μάθαμε για το παράνομο ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο, ενώ στη συνέχεια για την παράβαση της επικοινωνίας από την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Από την άλλη μυστήριο παραμένει τι κάνει σχεδόν κάθε βράδυ στην ζούγκλα Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπορεί να έχει δικαιολογηθεί η στάση τους, λέγοντας πως πηγαίνουν για την ανάγκη τους, με την Μαριαλένα να φοβάται να πάει μόνη της, ωστόσο, τα περίεργα πλάνα συνεχίζονται με τελευταίο το χθεσινό 13/2 - δείτε το εδώ.

Το νέο σκάνδαλο και η καταγγελία κατά στελέχους της παραγωγής του Survivor All Star και συγκεκριμένα υψηλόβαθμου

Λίγες ημέρες μετά τα παραπάνω περιστατικά, ένα ακόμη σκάνδαλο πρόκειται να συζητηθεί έντονα, ακόμη πιο σοβαρό. Παίκτες κατηγορούν και κατήγγειλαν στον Ατζούν υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Τrailer 14/2: «Δεν είμαι άχρηστη!» - Ο Μπάρτζης ξεκινά νέο πόλεμο!

Συγκεκριμένα, παίκτες από την Μπλε ομάδα όταν έμαθαν ότι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ αποβλήθηκαν εδώ και ημέρες παράμεναν χωρίς τα κινητά τους στον Άγιο Δομίνικο, έγιναν έξαλλοι και απείλησαν την παραγωγή με απεργία πείνας ακόμη και με αποχώρηση.

Μην ξεχνάμε πως υπήρχαν πληροφορίες πως ο Ατζούν ήθελε να τις βάλει και πάλι μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα είχε ρωτήσει ορισμένους παίκτες.

Αυτοί οι πέντε παίκτες λοιπόν, δέχτηκαν χυδαία συμπεριφορά από υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής με αποτέλεσμα να ζητήσουν να μιλήσουν με τον Ατζούν για να συζητήσουν όλα όσα τους απασχολούν και τους έχουν κάνει έξαλλους.

Διαβάστε επίσης: EΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ - Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γενικά φέτος όπως φαίνεται επικρατεί τεράστια ένταση τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες και ο Τούρκος παραγωγός δεν σταματά να έχει "πονοκέφαλο".

Survivor All Star καταγγελία πρόσωπο παραγωγής

Survivor All Star καταγγελία Ατζούν