My Style Rocks: «Αυτό δεν το έκανες μόνη σου και...» - Το πετσόκομμα του Σκουλού στην Χριστιάνα

Τις άλλες κατηγορούσε, αλλά και αυτή δεν πάει πίσω!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Αυτό δεν το έκανες μόνη σου και...» - Το πετσόκομμα του Σκουλού στην Χριστιάνα

Εδώ και λίγες μέρες βλέπουμε τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks να κατηγορούν η μια την άλλη, πως έχουν ενδυματολόγο και φέρνουν τόσο καλά σύνολά (δείτε εδώ ποια το ξεκίνησε). Στο σημερινό (14/2) επεισόδιο του ριάλιτι μόδας είδαμε την Χριστιάνα να κατηγορεί την Vodos για το ίδιο πράγμα.

Όμως, όταν ήρθε η σειρά της Χριστιάνας ο Δημήτρης Σκουλός, της την είχε φυλαγμένη και την "έκραξε" για τα καλά με την σημερινή στυλιστική επιλογή που έκανε.

Το σχόλιο του Σκουλού για το ντύσιμο της Χριστιάνας

Καθώς σχολίαζε το λουκ της Χριστιάννας, η οποία με βάση το σημερινό κόνσεπτ που επέλεξε θα πήγαινε να παρακολουθήσει μάθημα στη σχολή της, ο κριτής αμφέβαλε για το αν η παίκτρια επιμελήθηκε μόνη της την εμφάνισή της.

«Εγώ θα το πω πρώτη φορά αυτό, θα βαθμολογήσω αυτό που βλέπω. Αυτό δεν το έκανες μόνη σου σίγουρα» της είπε. Εκείνη αντέδρασε άμεσα και του απάντησε: «Το έκανα μόνη μου 100 τοις εκατό» αλλά δεν έπεισε τον Δημήτρη Σκουλό που της απάντησε: «Τώρα πια είμαι σίγουρος».

Σήμερα, η Χριστιάνα μετά τον χθεσινό τσακωμό της με την Σελένη και την βαρία κριτική προς το πρόσωπο της, οτι δεν έχει ιδέα από μόδα και στυλ, ξεκίνησε να δίνει πόνο και να κατηγορεί την Emilia Vodos, πως έχει και αυτή στυλίστα (δείτε εδώ ποια άλλη κατηγορείται).

Η αλήθεια, όμως είναι πως οι χρήστες του τουίτερ δεν γινόταν να μην σχολιάσουν την αλλαγή πλεύσης της Χριστιάνας σχετικά με τις βαθμολογίες των κοριτσιών.