Survivor All Star: Ένιωσε αμήχανα με την ατάκα του Λιανού - Τι συνέβη με τον Σάκη και την Μαριαλένα

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ένιωσε αμήχανα με την ατάκα του Λιανού - Τι συνέβη με τον Σάκη και την Μαριαλένα

Τρίτη (14/2) σήμερα κι η ημέρα των ερωτευμένων και στο Survivor All Star, ορισμένοι είχαν και τα "τυχερά" τους. Ο Γιώργος Λιανός φρόντισε να υπενθυμίσει στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και κυρίως στον Σάκη Κατσούλη, που μπορεί να είναι στην αντίπαλη ομάδα από την αγαπημένη του δεν τον λογαριάζει και της δείχνει την αγάπη του κάθε στιγμή, ειδικά στα αγωνίσματα, όταν χάνουν οι μπλε.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: «Δεν σε πειράζει τώρα εε;» - Πυρ και μανία ο Κρις Σταμούλης εναντίον των μαχητών

Όταν του ζήτησε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, να εκφράσει την αγάπη του στην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ένιωσε κάπως αμήχανα και δεν το απέφυγε με "ελαφρά" πηδηματάκια.

Η αμήχανη στιγμή του Κατσούλη στο Survivor All Star

«Να έρθω στον Σάκη Κατσούλη. Σάκη είναι η ώρα που κι οι πιο σκληροί σπάνε και λυγίζουν. Δεν έχεις λεφτά να της πάρεις ένα λουλούδι, αλλά μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου ανοιχτά μπροστά σε όλον τον κόσμο. Ξέρω πόσο σου αρέσει να το κάνεις αυτό» ανέφερε με χαμόγελο και χιούμορ ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

«Όχι Γιώργο δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Είναι πολύ αμήχανη στιγμή. Κοκκινίζω. Θα τα πούμε έξω Γιώργο. Ξέρει την αγάπη μου. Είναι τέσσερα τα χρόνια κι όχι λίγοι μήνες. Τέσσερα τα δώρα, τρία γιατί φέτος δεν έχω» απάντησε ο Σάκης που είχε κοκκινίσει από ντροπή.

Ούτε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη "ψάρωσε" στην πρόκληση του Γιώργου Λιανού σκι ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους, είτε του παιχνιδιού, είτε του τηλεοπτικού κοινού.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 14/2 στο Survivor All Star

Δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τους μπλε να κερδίζουν αλήθεια. Ούτε πότε ήταν η τελευταία φορά που χάρηκαν κάποιο έπαθλο φαγητού στο Survivor All Star. Να 'ναι καλά τα κιτ ψαρέματος που τους έδωσαν ψάρι γιατί αλλιώς...

Το γενικό σκορ μέχρι στιγμής είναι 17-6 υπέρ των Κόκκινων και το βράδυ της Δευτέρας, στην δεύτερη ασυλία, η αλήθεια είναι πως ο στίβος μάχης ήταν ντέρμπι κανονικό, με τους Διάσημους ωστόσο να παίρνουν ακόμα μια νίκη. Οι μπλε τα πήγαιναν τόσο καλά, ήταν τόσο κοντά αλλά...

Σήμερα, όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αυτό που τόσο λαχταρούν οι Μαχητές θα το έχουν! Στον τάκο είναι ήδη ο Κρις Σταμούλης, η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος κι επιβεβαιωμένα απόψε ΔΕΝ θα προστεθεί άλλος από την ομάδα τους.

Απόψε, λοιπόν, οι Μαχητές μετά από πολύ καιρό θα πάνε στο συμβούλιο και θα είναι παρατηρητές αφού επιτέλους θα καταφέρουν να κερδίσουν αυτή την ασυλία! Ξέρουμε και ποιος θα είναι προτεινόμενος καλέ (δείτε το όνομα εδώ).