Masterchef: Ξεκίνησαν να παίρνουν κρυφά προμήθειες - Ο κακός χαμός με τα αποκαλυπτήρια

Ποιοι είναι οι πονηροί;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: Ξεκίνησαν να παίρνουν κρυφά προμήθειες - Ο κακός χαμός με τα  αποκαλυπτήρια

Αρκετά σοβαρό είναι το αποψινό (14/2) το επεισόδιο του MasterChef, με τους τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Νίκος Κ. (δείτε εδώ το ξέσπασμα του), Άγγελος, Βαγγέλης και Νικήτας να καλούνται για να υπερασπιστούν τη θέση τους στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να μη βρεθούν με την βαλίτσα στο χέρι και να οδεύουν προς το σπίτι τους. Στόχος του αποψινού επεισοδίου; Η πιο πιστή αντιγραφή ενός πιάτου.

Τα αποκαλυπτήρια για τα τρόφιμα στο Masterchef

Kατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Δημήτρης έκανε λόγο για κακές συμπεριφορές από συγκεκριμένους παίκτες μέσα στο σπίτι, ενώ αποκάλυψε πως κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους κρύβουν φαγητό.

Λέγοντας πως θα ήθελε να αποχωρήσει σήμερα είτε ο Νίκος είτε ο Άγγελος, ο παίκτης δήλωσε πως "δεν συμπεριφέρονται καλά μέσα στο σπίτι, δείχνουν ότι απαξιώνουν τα υπόλοιπα παιδιά, εμείς μπορεί να πάμε να μαγειρέψουμε, εκείνοι δεν θα φάνε ποτέ από το φαγητό αυτό, κραάνε φαγητό επάνω, βλέπεις κατεβαίνουν από τις σκάλες με κάτι σακούλες και έχουν μέσα φαγητό... Γενικά έχουν δείξει κακό χαρακτήρα και συμπεριφορά".

H ένταση του Γιώργου Πορφύρη στο Masterchef

Ένταση ωστόσο είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο να δημιουργείται μιας και η πίεση ήταν μεγάλη και κυρίως προς τα τελευταία λεπτά της δοκιμασίας με το Γιώργο Πορφύρη να τα ''παίρνει'' με συμπαίκτη του.

Ο λόγος για τον Άγγελο, ο οποίος έβγαλε πιο ηγετικό χαρακτήρα με το Γιώργο να μη μπορεί να το δεχτεί και να κάνει πολύ αιχμηρές δηλώσεις για εκείνον στην προσωπική του συνέντευξη.

«Σε αυτό το σπίτι θεωρούν ότι κάνουν κουμάντο, αυτοονομάστηκαν αρχηγοί, πρόεδροι… κάτι κουλά δικά τους Άγγελος, Παύλος & Παναγιώτης. Υπάρχει ένας ψυχολογικός πόλεμος στους αδύνατους, ένας τύπου…τραμπουκισμός λόγω ηλικίας.

Είμαστε μεγαλύτεροι σε ηλικία και θα κάνετε ό,τι σας λέμε εσείς. Σε εμένα έτυχε να είναι ο Άγγελος αυτός που μου κουνάει το δάχτυλο, που του ρίχνω και τρία χρόνια στην τελική. Είμαι και πιο μεγάλος. Αγγελάκο ευχαριστώ, δεκτά όσα μου έχεις πει, μη μου κουνάς το δάχτυλο», είπε ο Βασίλης Πορφύρης.