Survivor All Star highlights 14/2: Το ακραίο επεισόδιο μπροστά στον Λιανό, το μήνυμα του Ατζούν και οι παίκτες που κινδυνεύουν

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 14/2: Το ακραίο επεισόδιο μπροστά στον Λιανό, το μήνυμα του Ατζούν και οι παίκτες που κινδυνεύουν

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 14/2. Την ημέρα των ερωτευμένων όσοι έκατσαν σπίτι, απόλαυσαν στιγμές δυνατές στον στίβο μάχης, ένα συγκινητικό μήνυμα αλλά και πολλές εντάσεις.

Αναλυτικά τα 14/2 highlights του Survivor All Star

«Θα σου πετάνε ντομάτες» - Τα "καρφιά" του Μπάρτζη για τον Κατσούλη

Ο Νίκος Μπάρτζης εκτός από την άποψη του για την Μελίνα Μεταξά (δείτε πως) σχολίασε και τα λόγια του Σάκη Κατσούλη.

Ο παίκτης θυμήθηκε ποια ήταν η στάση του Σάκη στο προηγούμενο survivor σε αντίστοιχο θέμα με αυτό της Μελίνας, που αντιμετωπίζει αυτό το θέμα υγείας, αλλά στην θέση της βρισκόταν η Χριστίνα Κεφάλα. Βέβαια, στο προηγούμερο ριάλτιι επιβίωσης, ο Κατσούλης είχε την αντίστοιχη συμπεριφορά με τον Νίκο Μπάρτζη και είχαν κρίνει τον αγρότη και είχαν βγεί σε απεργία, κάτι που τον έκανε να νιώσει αδικημένος.

«Με αγριοκοίταξε και λέω...» - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά την ψηφοφορία

Η αλήθεια είναι, ότι μετά την προχθεσινοβραδινή ψηφοφορία ο Γιώργος Ασημακόπουλος, το μοντέλο δεν έχει και τόσο καλή ψυχολογία και ας γνώριζε πως η Μελίνα Μεταξά θα τον ψήφιζε. Ο παίκτης είχε αντιληφθεί ότι θα είναι υποψήφιος πριν πάει στο Συμβούλιο του νησιού, διότι ήταν φανερή η αντιπάθεια της Μελίνας προς το πρόσωπο του Γιώργου.

«Αχ είμαι υποψήφιος προς αποχώρηση με την μια ψήφο της Μελίνα Μεταξά. Το ήξερα γιατί δυο τρεις φορές πριν το συμβούλιο με αγριοκοίταξε, πήγα να της μιλήσω να δω τι κάνει και αν είναι καλά, αν οι εξετάσεις έχουν βγάλει κάποιο πόρισμα και με αγριοκοίταζε. Λέω όπα, δεύτερη τρίτη φορά την κατάλαβα», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Με την μια ψήφο έχεις βγεί υποψήφιος, ολε! Η Μελίνα είναι υποψήφια και πρέπει να παλέψουμε για την τροφή μας, έτσι είναι το survivor», συμπλήρωσε ο παίκτης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας με την σειρά του μίλησε και εξέφρασε την άποψη του για την Μελίνα και την χθεσινή ψηφοφορία.

«Η ψήφος σου μου δείχνει κακία», είπε ο Μαρτίκας.

«Δεν σε πειράζει τώρα εε;» - Πυρ και μανία ο Κρις Σταμούλης εναντίον των μαχητών

Στην συνέχεια στην καλύβα των μπλέ άναψαν τα αίματα, με πρωταγωνιστή τον Κρις Σταμούλη, που τους κατηγορούσε για την άδικη ψήφιση του, στο πρώτο συμβούλιο αυτής της εβδομάδας.

«Μια απορία που μου γεννήθηκε. Χθες με μία διαφορά 24 ωρών από την πρώτη ψηφοφορία όλοι διαπιστώσατε ότι η Μελίνα δεν είναι καλά κι έπρεπε να βγει. Γιατί στην πρώτη ψηφοφορία δεν κάνατε το ίδιο; Δεν σε πείραζε και σε πείραζε μετά από μία ημέρα; Ο γιατρός της είπε ότι θα κάτσει τρεις εβδομάδες» είπε ο Κρις Σταμούλης στο Survivor.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε από την μεριά του: «Ο Κρις τους ξεβράκωσε λίγο. Η γυμνή αλήθεια. Κι εγώ πιστεύω ότι ήθελαν πρώτα να ψηφίσουν τον Χρήστο για να κλειδώσουν ένα άτομο κι αν έχαναν την δεύτερη ασυλία, να είχαν δεύτερες έξτρα επιλογές, που ήταν η Μελίνα».

Ένιωσε αμήχανα με την ατάκα του Λιανού - Τι συνέβη με τον Σάκη και την Μαριαλένα

Ο Γιώργος Λιανός φρόντισε να υπενθυμίσει στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και κυρίως στον Σάκη Κατσούλη, που μπορεί να είναι στην αντίπαλη ομάδα από την αγαπημένη του, όμως δεν το λογαριάζει και της δείχνει την αγάπη του κάθε στιγμή, ειδικά στα αγωνίσματα, όταν χάνουν οι μπλε.

Όταν του ζήτησε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, να εκφράσει την αγάπη του στην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ένιωσε κάπως αμήχανα και δεν το απέφυγε με "ελαφρά" πηδηματάκια.

«Να έρθω στον Σάκη Κατσούλη. Σάκη είναι η ώρα που κι οι πιο σκληροί σπάνε και λυγίζουν. Δεν έχεις λεφτά να της πάρεις ένα λουλούδι, αλλά μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου ανοιχτά μπροστά σε όλον τον κόσμο. Ξέρω πόσο σου αρέσει να το κάνεις αυτό» ανέφερε με χαμόγελο και χιούμορ ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

«Όχι Γιώργο δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Είναι πολύ αμήχανη στιγμή. Κοκκινίζω. Θα τα πούμε έξω Γιώργο. Ξέρει την αγάπη μου. Είναι τέσσερα τα χρόνια κι όχι λίγοι μήνες. Τέσσερα τα δώρα, τρία γιατί φέτος δεν έχω» απάντησε ο Σάκης που είχε κοκκινίσει από ντροπή.

Ούτε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη "ψάρωσε" στην πρόκληση του Γιώργου Λιανού σκι ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους, είτε του παιχνιδιού, είτε του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Το αποτέλεσμα κρίθηκε με διαφορά και εν τέλει, όπως σας το είχαμε αποκαλύψει και εμείς σήμερα από το Youweekly.gr, η ομάδα που τα πήγε καλύτερα με τελικό σκορ 10-6 ήταν η ομάδα των μαχητών.

Η μπλέ ομάδα την γλίτωσε απόψε (14/2) και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού και θα είναι απλά θεατές, βλέποντας του διάσημους να βγάζουν έναν στον τάκο, μαζί με τους υπόλοιπους.

Ακραίο περιστατικό μπροστά σε παραγωγή και Λιανό - Πήγαν να πιαστούν στα χέρια παίκτες

Λίγο πριν τελειώσει το αγώνισμα είδαμε δυο παίκτες και συγκεκριμένα αντίπαλους να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, με μια μόνο κουβέντα του ενός.

Ο λόγος για τον ... Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο μισθοφόρος μετά την νίκη του, λίγο πριν κερδίσουν την ασυλία άκουσε στον φαρμακοποιό να τον αποκαλεί "αγάπη μου" με ειρωνικό τρόπο και έγινε έξω φρενών και έβριζε.

«Τάκη αγάπη μου δεν τα έβαλες καλά, γύρνα τα βάλεις», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Το μήνυμα στήριξης του Ατζούν για τον σεισμό της Τουρκίας

Λίγο πριν φτάσουν οι δύο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο σημαντικό μήνυμα που ήθελε να δώσει ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στον φονικό σεισμό της Τουρκίας, που έφτασε τα 7,8 ρίχτερ και ευχαρίστησε τους Έλληνες τηλεθεατές και όχι μόνο για την προσπάθεια που πρόσφεραν απλόχερα στην γειτονική χώρα.

«Όπως λέω πάντα είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες κα όπως είπαν και οι υπουργοί μας δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας», είπε αρχικά ο παραγωγός του Survivor All Star.

«Εκ μέρους μου και την χώρας μου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Τι άλλο να πω σας αγαπώ πολύ», έκλεισε υποκλινόμενος ο Ατζούν.

Το βιντεο με τον Ατζουν στο Survivor All Star

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα!

Ο φαρμακοποιός μάζεψε 7 ψήφους, στην συνέχεια ακολούθησε ο Ζαχαροπλάστης με 3 ψήφους και στο τέλος ο Χανταμπάκης με μόνο 1 ψήφο, που μπορεί να είναι πεσμένος αγωνιστικά, αλλά τους βοηθάει και τους μαγειρεύει συνέχεια στην καλύβα, κάτι που φαίνεται ότι έχει εκτιμηθεί δεόντος από τους συμπαίκτες του.