Survivor All Star: «Ο Κώστας προσπαθεί με γλείψιμο να...» - Τα "βέλη" του Στάθη Σχίζα προς τον Παπαδόπουλο 

Με αφορμή το γεγονός πως ενσωματώθηκε στην αντίθετη κλίκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Ο Κώστας προσπαθεί με γλείψιμο να...» - Τα

Ακόμα δε ξεκίνησε το αποψινό 15/02 επεισόδιο του Survivor All Star και ήδη έχει προκληθεί χαμός, με αφορμή την χθεσινό συμβούλιο του νησιού και το γεγονός πως ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο ίδιος έγινε έξαλλος με την κλίκα των Κόκκινων, την κλίκα της υποκρισίας όπως ακριβώς την χαρακτήρισε, δηλαδή τους: Παπαδόπουλος, Κόρομι, Χανταμπάκη, Κατσούλη, Σταυρούλα, Πρίαμο και Χαμπέρη.

Αφού λοιπόν πέταξε τα "βέλη" του (δείτε εδώ τι είπε), με ανάλογο ύφος μίλησε και ο Στάθης Σχίζας, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να υποστηρίζει πως ο Κώστας Παπαδόπουλος προσπαθεί να "χωθεί" στην ομάδα τους προκειμένου να μην ψηφιστεί ξανά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τους "γλείφει".

Τα "βέλη" του Στάθη Σχίζα προς τον Κώστα Παπαδόπουλο

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο από το Survivor All Star

Η αποχώρηση λοιπόν, θα φέρει τεράστιες ανατροπές και αυτό γιατί όλα τα πρόσωπα που είναι υποψήφια, δηλαδή Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κρις Σταμούλης και Σπύρος Μαρτίκας, έχουν απασχολήσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που αποχωρεί είναι άνδρας, άρα η Μελίνα Μεταξά φεύγει από το κάδρο. Όταν ψηφίστηκε άλλωστε, οι τηλεθεατές έγιναν έξαλλοι, καθώς δεν ήταν σύμφωνοι να ψηφιστεί λόγω του προβλήματος με την υγεία της.

Από την άλλη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγαίνει από το κάδρο καθώς είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα αγαπητός, παρόλο που και εκείνος έχει "φάει" το κράξιμο του από το twitter.

Οι πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν πως ο Κρις Σταμούλης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τον "τρώει".