Survivor All Star: «Χάνω τα πρώτα βήματα του παιδιού μου» - "Ράκος" ο Κώστας Παπαδόπουλος

Βούρκωσε μιλώντας στην κάμερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Χάνω τα πρώτα βήματα του παιδιού μου» -

Έπαθλο επικοινωνίας έχουν απόψε στο Survivor All Star Κόκκινοι και Μπλε και φυσικά και οι 2 ομάδες θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να το κερδίσουν και να μάθουν νέα από την οικογένειά τους. Μερικοί από τους παίκτες έχουν παιδιά, οπότε η συγκίνησή και η ανυπομονησία τους είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Παπαδόπουλος (τον οποίο έκραξε νωρίτερα πολύ άσχημα ο Σπύρος Μαρτίκας), με τον ζαχαροπλάστη να μιλά βουρκωμένος στην κάμερα και να εκφράζει την επιθυμία του να δει μια φωτογραφία και να διαβάσει ένα μήνυμα από τα παιδιά του.

Μάλιστα, τόνισε πως η κόρη του είναι 11 μηνών και πως πιθανότατα κάνει τα πρώτα της βήματα, τα οποία ωστόσο χάνει ο ίδιος λόγω της παραμονής του στο παιχνίδι.

Συγκινημένος ο Κώστας Παπαδόπουλος λόγω των παιδιών του

«Τους ονειρεύομαι πάρα πολύ έντονα. Τα βράδια σκέφτομαι πάρα πολύ την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, τους βλέπω στα όνειρά μου, αγχώνομαι, για αυτό σήμερα θέλω πάρα πολύ να τους δω... Μακάρι να έχω μια φωτογραφία από τα παιδιά μου κι ένα μήνυμα από κάτω πως είναι καλά... Έχω μεγάλη ανάγκη να δω την μικρή μου κόρη, η οποία είναι 11 μηνών, όταν έφυγα ξεκίναγε να μπουσουλάει, ίσως τώρα να μπορεί να κάνει μερικά βήματα, που εγώ σαν πατέρας χάνω αυτές τις στιγμές, να δω την κόρη μου να κάνει τα πρώτα βήματα....», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Κόκκινων.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Ο αγώνας απόψε θα είναι αρκετά δύσκολος αφού θέλει συνεργασία. Ένας παίκτης θα έχει κλειστά μάτια και ο άλλος θα τον καθοδηγεί για να βάλει τους στόχους. Πρώτα όμως θα πρέπει να κάνουν κύκλους για να ζαλιστούν. Ένα δίδυμο μάλιστα θα τσακωθεί άσχημα. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη, με τον φαρμακοποιό σε μια εκτός εαυτού κατάσταση να ξεσπά και να φωνάζει κατηγορώντας τον.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει και να δει κάποιο μήνυμα από την οικογένεια της είναι αυτή των... Διάσημων! Οι Μαχητές δεν πρόλαβαν καλά καλά να χαρούν την μια ασυλία που κέρδισαν, τώρα θα καταρρεύσουν ξανά.