Survivor All Star: «Mου έδωσε μια τσάντα με 2 ρούχα και μου λέει φύγε» - Η αποκάλυψη του Χανταμπάκη για την γυναίκα του

«Τι να πω, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Mου έδωσε μια τσάντα με 2 ρούχα και μου λέει φύγε» - Η αποκάλυψη του Χανταμπάκη για την γυναίκα του

Με τις... απορίες του Στέλιου Χανταμπάκη για το χθεσινό μήνυμα που του έστειλε η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάkη στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε με την ομάδα του ξεκίνησε το αποψινό 16/2 επεισόδιο του Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του του έγραψε πως έχει κολλήσει μια φωτογραφία του στον τοίχο του δωματίου τους και πως κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, ρίχνει μερικά βελάκια. Ωστόσο, το μήνυμα αυτό παραξένεψε πολύ τον Στέλιο και μάλιστα ρώτησε τις κοπέλες της ομάδας του τι μπορεί να εννοούσε.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 16/2: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε!

Η απορία του Στέλιου Χανταμπάκη με το μήνυμα της γυναίκας του

Την επόμενη μέρα, μιλώντας στην κάμερα και με χιουμοριστικό πάντα ύφος, ο Χανταμπάκης είπε:

«Ότι και να κάνω φταίω! Δεν έρχομαι στο Survivor, φταίω, δεν έρχομαι, φταίω, αλλά να μου το πει και η ίδια μου η γυναίκα; Να πω ότι δεν το αποφασίσαμε μαζί; Να πω ότι φεύγω και πάω να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο; Τι να πω, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος... Αποφασίσαμε να έρθω, μου είπε να είμαι δυνατός, μου έδωσε μια τσάντα με 2 ρούχα μου λέει φύγε θα είμαστε εδώ όλα καλά... Χθες μου γράφει ότι έχει μια φωτογραφία μου και μου ρίχνει βελάκια, τι καταλαβαίνετε εσείς;».

Η εξομολόγηση που έκανε χθες για την οικογένειά του και έκανε όλους τους παίκτες να κλάψουν

Το πιο σημαντικό έπαθλο ήταν το χθεσινό 15/2 για τις δύο ομάδες του Survivor All Star, καθώς Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιζόντουσαν για την επικοινωνία.

Όταν λοιπόν έκανε την σχετική ανακοίνωση ο Γιώργος Λιανός πριν την έναρξη του αγωνίσματος, φυσικά όλοι συγκινήθηκαν αρκετά. Περισσότερο απ’ όλους, όμως, ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου», ξεκίνησε να λέει ο Στέλιος ξεσπώντας αμέσως σε κλάματα, το ίδιο όμως και οι υπόλοιποι παίκτες ακούγοντάς τον.

«Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου. Ότι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά.

Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί «φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι» μου έλεγε», συνέχισε να λέει μετά από λίγο ωστόσο αμέσως μετά αποχώρησε, για λίγα δευτερόλεπτα, από τον στίβο μάχης προκειμένου να συνέλθει και να επιστρέψει -δείτε εδώ και την συγκινητική ανάρτηση που έκανε πριν μερικές μέρες η γυναίκα του για τα παιδιά τους.

«Καλές συγκινήσεις είναι αυτές, καλές συγκινήσεις» τόνισε ο παρουσιαστής.