J2US: «Είναι ένα πάρτυ, διασκέδασε το!» - Η Σοφία Βογιατζάκη βγήκε στην σκηνή και τα "έσπασε"

Ήταν το πρώτο ζευγάρι του μουσικού show!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: «Είναι ένα πάρτυ, διασκέδασε το!» - Η Σοφία Βογιατζάκη βγήκε στην σκηνή και τα

Μετά από την απίστευτη ερμηνεία του Νίκου Κοκλώνη και την εκθαμβωτική είσοδο της Δέσποινας Βανδή (δείτε εδώ τι φόρεσε), η πρώτη διαγωνιζόμενη ήταν η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ. Βέβαια, έπρεπε να λύσουν τον γρίφο, προκειμένου να ανέβουν στην σκηνή του J2US και να λάμψουν.

Το ζευγάρι ντυμένοι στα μαύρα και αρκετά ροκ στυλιστικά ερμήνευσαν το Macarena του FY, με το χορευτικό που τους πλαισιώνει να δίνει τον κατάλληλο ρυθμό.

Η ερμηνεία της Σοφίας Βογιατζάκη στην αποψινή (18/2) πρεμιέρα του J2US

Η Σοφία Βογιατζάκη όπως αποκάλυψε δέχτηκε αρκετές συμβουλές από την καλή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου, για το πώς θα κάνει την έναρξη.

«Τη Σοφία την αγαπώ χρόνια αλλά και τον Σαρμπέλ παρόλο που δεν έχουμε συναναστραφεί πολύ. Χαίρομαι που θα ζήσουμε την τρέλα σου Σοφάκι αν και ξέρω τι θα τραβήξουμε», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είναι ένα πάρτι και απολαύστε το για να το απολαύσουμε και εμείς μαζί σας», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Η guest κριτής που θα κάθεται δίπλα από την Βανδή στο J2US

Μετά το εξώδικο του Ατζουν στον Νίκο Κοκλώνη (δείτε εδώ τον λόγο), ο παρουσιαστής του J2US, που μετράει αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα, άκουσε καλά νέα για μια παρουσία που της έκανε πρόταση να είναι στην κριτική επιτροπή και δέχτηκε.

Η αναφορά του ότι θα υπάρχουν secret κριτές φούντωσε τα σενάρια ότι θα δούμε μια κυρία του τραγουδιού, η οποία έχει ξανα βρεθεί στο μουσικό show, αλλά σαν καλεσμένη. Η συγκεκριμένη κυρία, θα βρίσκεται στο πλά"ι της Δέσποινας Βανδή. Ποιά μπορεί να είναι, όμως;

Ο λόγος φυσικά για την... Άννα Βίσση!

Το πρωί της Πέμπτης (16/2), λοιπόν, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε τα αποκαλυπτήρια για την αγαπημένη τραγουδίστρια, που θα βρίσκεται στο show του Alpha. Επιπλέον, είχε εξασφαλίσει και παρασκήνιο από τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο σόου.

Παρότι δεν έχουν κατονομαστεί ποια θα είναι αυτά, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε δύο celebrities που είναι μεν ζευγάρι αλλά θα έχουν άλλους coaches ως παρτενέρ. Επίσης, στο σόου θα λάβει μέρος πρώην ζευγάρι. Η κυρία είναι celebrity και ο κύριος τραγουδιστής. Αρχικά τους έβαλαν μαζί όμως η ένταση μεταξύ τους ανάγκασε την παραγωγή να τους χωρίσει.