Survivor All Star: «Δεν του αρέσει να εκτίθεται! Το μισεί» - Η κολλητή του Πρίαμου κατακεραύνωσε την Ελευθερίου

«Η Ελευθερία ήταν με ένα άλλο παιδί από την Αθήνα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Δεν του αρέσει να εκτίθεται! Το μισεί» - Η κολλητή του Πρίαμου κατακεραύνωσε την Ελευθερίου

Στα άκρα θα φτάσει στο σημερινό 19/2 επεισόδιο του Survivor All Star, η σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου, έπειτα από την απιστία του πρώτου με την Καρολίνα Καλύβα, λίγο πριν παίκτρια αποχωρήσει από το παιχνίδι, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης τους.

Όσον βρισκόταν στην Ελλάδα η τραγουδίστρια δεν είχε κάνει καμία δήλωση για τη σχέση τους, κρατώντας χαμηλό προφίλ, αφού είχαν αποφασίσει από κοινού να μην την δημοσιοποιήσουν. Σήμερα όμως, θα δούμε στο επεισόδιο θα τσακώνονται άσχημα.

Η Ελευθερία θα τον ξεφτιλίσει μπροστά σε όλη την ομάδα των Διάσημων, φωνάζοντας του και λέγοντας πως είναι "Ντροπή της Κύπρου" - δείτε το σοκαριστικό trailer.

Η κολλητή του Πρίαμου τον στήριξε στον αέρα της εκπομπής Γειά σου

Η κολλητή φίλη λοιπόν του Μάριου Πρίαμου, Τζώρτζια Παναγή, έχοντας δει το εν λόγω trailer με την απίστευτη ένταση μεταξύ τους, μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή Γειά σου.

Σχολίασε τα όσα παρακολουθήσαμε, λέγοντας πως του Μάριου δεν του αρέσει να εκτίθεται για αυτό κιόλας κρατάει την ζωή του προσωπική. Δεν συμφωνεί καθόλου με την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ ουσιαστικά είπε πως είναι απαράδεκτη πως του έκανε κάτι τέτοιο μπροστά σε όλους, από τη στιγμή που είχαν πει να μην μιλήσουν για τη σχέση τους.

Από την άλλη, ο Μπο που είχε μιλήσει με την Ελευθερία Ελευθερίου για την όλη κατάσταση που επικράτησε, είπε:

«Το είδα το trailer του Survivor. Κανένα σχόλιο, δεν με απασχολεί το Survivor, δεν το παρακολουθώ πλέον», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ήταν ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας, το ξέρεις ότι είμαι μαζί της, έχει απόλυτο δίκιο. Θεωρώ πολύ άνανδρο αυτό που κάνει ο Μάριος το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, αλλά από εκεί και πέρα τον κρίνει ο κόσμος, από τη στιγμή που εκτέθηκε στην τηλεόραση και σε όλη την Ελλάδα. Συμφωνώ και με τον Μαρτίκα, συμφωνώ και με την Ελευθερία που τον είπε “ντροπή της Κύπρου”».

«Ανούσιο δεν ήταν. Με στεναχώρησαν θα έλεγα, δεν με πλήγωσαν. Δεν ήταν κάτι που με στιγμάτισε και “πω πω τι έπαθα”. Ήταν κάτι που φάνηκε αλλιώς, εξελίχθηκε αλλιώς, αλλά έτσι είναι η ζωή και μια χαρά. Ο καθένας πορεύεται με τις συνέπειες των πράξεών του. Σαφώς και ό,τι δίνεις, παίρνεις», κατέληξε.