Η ανακοίνωση του STAR για το MasterChef 7 - Τι συμβαίνει

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του STAR για το MasterChef 7 - Τι συμβαίνει

Το MasterChef είναι ένα από τα πιο αγαπητά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης για αυτό κιόλας το λόγο προβάλλεται για 7 συνεχόμενες χρονιές μέσα από τη συχνότητα του STAR. Μπορεί φέτος να τα έχει βρει λίγο σκούρα με την τηλεθέαση λόγω του σκληρού ανταγωνισμού, ωστόσο, παραμένει δυνατό και σε σταθερά ποσοστά.

Η ανακοίνωση για το σημερινό 19/2 επεισόδιο MasterChef 7

Άλλη μια ανατρεπτική εβδομάδα στο MasterChef 2023 ολοκληρώνεται. Ο Νίκος Κοντός κατάφερε να κερδίσει τον «εισβολέα» Σταμάτη Κωβαίο και να διατηρήσει τη θέση του στο διαγωνισμό ενώ η Δώρα Παπαδαντωνάκη, μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας, αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό, αφού συγκέντρωσε χαμηλότερη βαθμολογία από την αντίπαλο της, Πωλίνα Βετσίνοβα.

Η αγαπημένη στιγμή της εβδομάδας για τους διαγωνιζόμενους, η ώρα του MasterClass, έφτασε και μαζί έφτασε και η στιγμή να μάθουν νέες ενδιαφέρουσες τεχνικές και συνταγές και να «ξεφύγουν» για λίγο από τις απαιτητικές δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Την αρχή κάνει ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος με τη βοήθεια του Νίκου Τράκα, ταξιδεύει τους διαγωνιζόμενους σε ασιατικά μαγειρικά μονοπάτια, ετοιμάζοντας mapo tofu donpuri, μια ιδιαίτερη συνταγή για όσους προτιμούν τις καυτερές γεύσεις.

Στη συνέχεια, οι διαγωνιζόμενοι υποδέχονται με χαρά τον αγαπημένο chef και Food Stylist του MasterChef 2023, Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο. Ο καλεσμένος chef, παρέα με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, ετοιμάζει ταρτάρ γιαουρτλού και πατάτα paillassons με σάλτσα ντομάτας, με στόχο να δώσει χρήσιμες και έξυπνες μαγειρικές συμβουλές στους επίδοξους MasterChefs, που μπορούν να αξιοποιήσουν στις δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Μια νέα εβδομάδα απαιτητικών και δύσκολων δοκιμασιών για τους 21 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ ξεκινά από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 21:00!

H παίκτρια που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο

Μπορεί ο Πάνος Ιωαννίδης να ήταν απών και στο 17/2 επεισόδιο του Masterchef 7 (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την υγεία του), ωστόσο η δοκιμασία της αποχώρησης έγινε κανονικά και μια παίκτρια μάζεψε τα πιάτα της και επέστρεψε οριστικά σπίτι της.

Την πολυπόθητη νίκη λοιπόν την κέρδισε η κόκκινη ομάδα συγκεντρώνοντας 3 βαθμούς στο τελευταίο πιάτο μιας και η κόκκινη ομάδα συγκέντρωσε 2 βαθμούς ενώ η πράσινη ομάδα 0. Έτσι, τα μέλη της μπλε ομάδας είχαν την ευκαιρία να δώσουν ασυλία σε έναν παίκτη της κόκκινης ομάδας.

Αυτός τελικά ήταν ο Θεόδωρος, μια απόφαση βέβαια που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Στη συνέχεια ο αρχηγός της δεύτερης σε βαθμολογία ομάδας, δηλαδή ο Δημήτρης από τους κόκκινους, έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ή να δώσει ασυλία σε ένα μέλος της ομάδας του. Τελικά, αποφάσισε να δώσει ασυλία στη Σέβα μιας και, όπως τόνισε, έφερε κάποιους πόντους στην ομάδα με το πιάτο της.

Μετά την ψηφοφορία που ακολούθησε, οι δύο παίκτριες που βγήκαν υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Πωλίνα (δείτε εδώ για ποιον λόγο ξέσπασε σε κλάματα) και η Δώρα. Τελικά, η παίκτρια που εντυπωσίασε λιγότερο τους κριτές και την guest σεφ ήταν η δεύτερη, η οποία φυσικά έκλαψε μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα.

Ποια είναι η 33χρονη Δώρα Παπαδαντωνάκη που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR