Survivor All Star: Με ρητίνη στα δόντια και αγνώριστος στο πρόσωπο - Έμειναν οι μπλε με τον Νικόλα Αγόρου

Μεγάλη η διαφορά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Με ρητίνη στα δόντια και αγνώριστος στο πρόσωπο - Έμειναν οι μπλε με τον Νικόλα Αγόρου

Μετά την είσοδο των τριών κοριτσιών στην καλύβα των διασήμων (δείτε εδώ την άφιξη τους) του Survivor All Star στο αποψινό (19/2) επεισόδιο είδαμε άλλους τρεις νέους παίκτες, αλλά στην παραλία των μπλε.

Οι τρεις παίκτες, λοιπόν, με το που τους αντίκρυσαν οι μαχητές έτρεξαν προς την παραλία και ξεκίνησαν να φωνάζουν από χαρά, που αντίκρυσαν τους νέους φίλους και συμπαίκτες του.

Μερικοί από αυτούς γνωρίζονταν λίγο καλύτερα, άλλοι λίγο λιγότερο. Ο Νίκόλας Αγόρου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Τζο Μαριδάκη, έδωσαν ελπίδα στους μαχητές για περισσότερες νίκες, που ακολουθούν οι ασυλίες και τα φαγητά.

Η εμφάνιση του Αγόρου και η ρητίνη που κάνει μπαμ στο Survivor All Star

Βέβαια αυτό που έκανε εντύπωση στους τηλεθεατές και όχι μόνο, ήταν η εξωτερική εμφάνιση του Νικόλα Αγόρου, που ήταν αρκετά διαφορετικός από την προηγούμενη συμμετοχή του στο Survivor του 2018.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Απόψε 19/2 στο Survivor All Star, έχουμε ξεκατίνιασμα, τον πρώτο αγώνα ασυλίας και τον πρώην υποψήφιο προς αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα. Με λίγα λόγια "κόλαση ο Άγιος Δομίνικος" και οι τηλεθεατές θα δουν πολύ "ψωμάκι", αφού το κόλπο του Ατζούν με τους νέους παίκτες πιάνει.

Εδώ λοιπόν, έχουμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς οι Διάσημοι δεν θα ψηφίσουν όπως την προηγούμενη εβδομάδα τον Σπύρο Μαρτίκα... αλλά τον Κώστα Παπαδόπουλο. Η ψυχολογική πίεση που κάνει ο φαρμακοποιός τελικά απέδωσε καρπούς και τον έσωσαν!

Τώρα μένει να δούμε αν χάσουν πάλι ποιος θα ψηφιστεί!

Survivor All Star spoiler 19/2 υποψήφιος προς αποχώρηση