Ξεκίνησε να πνίγεται και να γελάει ταυτόχρονα - Το επικό περιστατικό με τον Νίκο στο Masterchef 7

Τι συνέβη με τον διαγωνιζόμενο του ριάλιτι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ξεκίνησε να πνίγεται και να γελάει ταυτόχρονα - Το επικό περιστατικό με τον Νίκο στο Masterchef 7

Μετά την ανακοίνωση του Star για το Masterchef (δείτε την εδώ) απολαύσαμε άλλο ένα επεισόδιο με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν για άλλη μια φορά ρεσιτάλ με τις ατάκες που λένε και τα περιστατικά που προκύπτουν.

Σε ένα ακόμη Masterclass κλήθηκαν οι διαγωνιζόμενοι του Master Chef, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τους δείχνει βήμα βήμα τις τεχνικές για την ασιατική κουζίνα. Ανάμεσα στα υλικά που θα χρησιμοποιήσει είναι και τα jalapenos, τα οποία είναι υπερβολικά καυτερά πόσο μάλλον για κάποιον που δεν είναι στις γεύσεις του το spicy.

Ο Μότο-Μότο θέλησε να δείξει πώς είναι ατρόμητος και μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα τα καυτερά... Πως πήγε αυτό;

Πήγε να πνιγεί από την πιπεριά ο Νίκος στο Masterchef

Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό με τον Νίκο, αφού έφαγε το jalapenos όπως ήταν και όχι μαγειρεμένο και το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενο! Ξεκίνησε να «πνίγεται», να «κλαίει» σε σημείο που ζήτησε γάλα για να μετριάσει το κάψιμο αλλά και αυτό δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε (17/2) στο προηγούμενο επεισόδιο του Masterchef 7

Μετά την ψηφοφορία που ακολούθησε, οι δύο παίκτριες που βγήκαν υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Πωλίνα (δείτε εδώ για ποιον λόγο ξέσπασε σε κλάματα) και η Δώρα. Τελικά, η παίκτρια που εντυπωσίασε λιγότερο τους κριτές και την guest σεφ ήταν η δεύτερη, η οποία φυσικά έκλαψε μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα.

Ποια είναι η 33χρονη Δώρα Παπαδαντωνάκη που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR

Η Δώρα δεν φοβάται την έκθεση, καθώς την έχει συνηθίσει από την ενασχόληση της με το μπαλέτο και το τραγούδι. Δηλώνει έντονος χαρακτήρας, ηγετική και δυναμική, ενώ στα αδύναμα στοιχεία της συγκαταλέγει τη βιασύνη, την παρορμητικότητα και τη νευρικότητα. Πιστεύει ότι για να πάρει κάποιος τον τίτλο του επόμενου MasterChef χρειάζεται πείσμα, εργατικότητα, φαντασία και πολλή αγάπη, για αυτό που κάνει, χαρακτηριστικά τα οποία έχει και η ίδια.