Masterchef 7: «Μου έπεσαν τα δόντια, μου έφυγε η...» - Ασύλληπτο περιστατικό με διαγωνιζόμενο στο Masterclass

Τους πέθαναν με τις πιπεριές!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Μου έπεσαν τα δόντια, μου έφυγε η...» - Ασύλληπτο περιστατικό με διαγωνιζόμενο στο Masterclass

Άλλο ένα επεισόδιο παρακολουθήσαμε σήμερα (19/2) που είχε πολύ γέλιο (δείτε εδώ τι έκανε ο Μότο Μότο) και οι πιπεριές του Masterclass έκαναν πάταγο.

Από σαράντα κύματα πέρασαν οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς φρόντισε να τους κάψει και με το παραπάνω. Τους έφτιαξε ένα αρκετά καυτερό πιάτο που περιλάμβανε jalapenos, με τους πιο «ατρόμητους» να υποκύπτουν στο κάψιμο.

Το περιστατικό με τον Πορφυρό στο Masterchef 7

Όλοι ανεξαιρέτως ζήτησαν σφηνάκια με γάλα για να μπορέσουν να μετριάσουν το βασανιστήριο αλλά και πάλι δεν έπιασε αρκετά.

Ο Πορφύρης έγινε και πιο παραστατικός από τους συμπαίκτες του αφού όπως είπε: «Μου έπεσαν τα δόντια, μου έφυγε η ζώνη του παντελονιού μου».

Η ανακοίνωση για το σημερινό 19/2 επεισόδιο MasterChef 7

Άλλη μια ανατρεπτική εβδομάδα στο MasterChef 2023 ολοκληρώνεται. Ο Νίκος Κοντός κατάφερε να κερδίσει τον «εισβολέα» Σταμάτη Κωβαίο και να διατηρήσει τη θέση του στο διαγωνισμό ενώ η Δώρα Παπαδαντωνάκη, μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας, αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό, αφού συγκέντρωσε χαμηλότερη βαθμολογία από την αντίπαλο της, Πωλίνα Βετσίνοβα.

Η αγαπημένη στιγμή της εβδομάδας για τους διαγωνιζόμενους, η ώρα του MasterClass, έφτασε και μαζί έφτασε και η στιγμή να μάθουν νέες ενδιαφέρουσες τεχνικές και συνταγές και να «ξεφύγουν» για λίγο από τις απαιτητικές δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Την αρχή κάνει ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος με τη βοήθεια του Νίκου Τράκα, ταξιδεύει τους διαγωνιζόμενους σε ασιατικά μαγειρικά μονοπάτια, ετοιμάζοντας mapo tofu donpuri, μια ιδιαίτερη συνταγή για όσους προτιμούν τις καυτερές γεύσεις.

Στη συνέχεια, οι διαγωνιζόμενοι υποδέχονται με χαρά τον αγαπημένο chef και Food Stylist του MasterChef 2023, Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο. Ο καλεσμένος chef, παρέα με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, ετοιμάζει ταρτάρ γιαουρτλού και πατάτα paillassons με σάλτσα ντομάτας, με στόχο να δώσει χρήσιμες και έξυπνες μαγειρικές συμβουλές στους επίδοξους MasterChefs, που μπορούν να αξιοποιήσουν στις δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Μια νέα εβδομάδα απαιτητικών και δύσκολων δοκιμασιών για τους 21 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ ξεκινά από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 21:00!