Survivor all star: «Το βράδυ άκουσα...» - Ο Λιανός αποκάλυψε όσα δεν έπιασε η κάμερα μεταξύ Πρίαμου & Ελευθερίου

Νέα ''βόμβα'' από Άγιο Δομίνικο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Το βράδυ άκουσα...» - Ο Λιανός αποκάλυψε όσα δεν έπιασε η κάμερα μεταξύ Πρίαμου & Ελευθερίου

Το βράδυ της Κυριακής 19/2 παρακολουθήσαμε την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor all star και συγκεκριμένα στην κόκκινη ομάδα, των διάσημων.

Το κλίμα, που επικράτησε με το που μπήκε η κοπέλα στο παιχνίδι ήταν εύθυμο, ωστόσο επικράτησε και μια αμηχανία από τη μεριά του Μάριου Πρίαμου, μιας και οι δύο έχουν παρελθόν.

Και όταν λέμε παρελθόν εννοούμε ερωτικό παρελθόν, με την τραγουδίστρια να είναι θιγμένη, αφού ο Πρίαμος ανέπτυξε μέσα στο παιχνίδι ερωτική σχέση και με την Καρολίνα Καλύβα.

Πρίαμος και Ελευθερίου λοιπόν αντάλλαξαν βαριές κουβέντες (δείτε εδώ τι είπαν), ωστόσο κάποια λόγια τους δεν ''πιάστηκαν'' από τα μικρόφωνα:

  • Μ.Π: Θέλεις να μου πεις τι σου έχει συμβεί;
  • Ε.Ε: Τι εννοείς Μάριε; Εμένα τι μου έχει συμβεί ή εσένα τι σου συμβαίνει; Πας καλά αγόρι μου;
  • Μ.Π: Εγώ πάω πολύ καλά. Εσύ γιατί είσαι έτσι μαζί μου;
  • Ε.Ε:Έχεις κάτι να μου πεις; Ναι ή όχι;
  • Μ.Π: Όχι, εγώ δεν έχω κάτι να σου πω. Σου συμπεριφέρομαι όπως σου συμπεριφερόμουν πάντα. Εσύ δεν μου μιλάς.
  • Ε.Ε:Αγόρι μου έχει καταλάβει τι έχει γίνει έξω; Δεν με έχεις πιάσει από χθες να μου μιλήσεις, να με ρωτήσεις τι πέρασαν ένα μήνα τώρα, να μου ζητήσεις συγγνώμη. Ξέρεις τι έχει γίνει έξω;
  • Μ.Π: Θες να σου εξηγήσω εγώ;
  • Ε.Ε:Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα στην καλύβα με την Καρολίνα.
  • Μ.Π: Δεν ήταν τίποτα. Δεν έγινε τίποτα. Γούσταρα εκείνη τη στιγμή αλλά δεν είναι τίποτα αυτό που είδες γιατί δεν έγινε τίποτα. Τα φούσκωσε όλα η παραγωγή.
  • Ε.Ε:Ποια παραγωγή αγόρι μου; Που ήταν πάνω στα πόδια σου; Που έχουν κλείσει σπίτια έξω. Δεν ντρέπεσαι;

Τη Δευτέρα 20/2 ο Γιώργος Λιανός έκανε κάποιες σχετικές δηλώσεις στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102.2, οι οποίες και προβλήθηκαν στο Super Κατερίνα, με τον ίδιο είναι αρκετά αποκαλυπτικός.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τη σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου

«Εγώ από αυτά, που άκουσα ήξερα ότι η Ελευθερία μπήκε με σκοπό να μην πει τίποτα...να είναι λίγο υπεράνω. Δεν ξέρω αν το θέλει, αλλά από ότι έχω ακούσει απ' έξω ήταν πολύ καιρό στα on - off, δεν ξέρω...από ότι έμαθα τα παιδιά, άναψε η κουβέντα μεταξύ τους. Ο Μάριος το χειρίστηκε ψύχραιμα, από όσο ξέρω, κάποια κουβέντα έγινε μεταξύ τους το βράδυ, αλλά δεν ήταν κάμερα μπροστά. Κάτι άβολο έγινε μεταξύ τους, κάτι ειπώθηκε...», είπε ο Γιώργος Λιανός.