Masterchef 7 highlights 20/2: Τα κλάματα παίκτη εξαιτίας του Κουτσόπουλου και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7 highlights 20/2: Τα κλάματα παίκτη εξαιτίας του Κουτσόπουλου και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Από όλα είχε ακόμη μια φορά το χθεσινοβραδινό 20/2 επεισόδιο του Masterchef 7, στο τέλος του οποίου αναδείχθηκαν και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Τα 20/2 highlights του Masterchef 7

Του έταξε προξενιό για να του δώσει την ασυλία - Ασύλληπτο περιστατικό μπροστά σε Κουτσόπουλο & Κοντιζά

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 7 ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 20/2 στο κανάλι του STAR και οι διαγωνιζόμενοι υποβλήθηκαν σε ένα ακόμη τεστ δημιουργικότητας, με τον Ηλία Καζιόλι να μοιράζει τα κοκτέιλ που θα έπρεπε να φτιάξουν τα πανομοιότυπα πιάτα (δείτε εδώ σε ποιον έπεσαν τα δόντια).

Ο Σταύρος, όμως, εξαιρέθηκε από τη δοκιμασία, αρχικά γιατί κατά την είσοδό του ο Ηλίας τον είχε "διώξει" από το παιχνίδι και δεύτερον, επειδή εκείνος αποφάσισε να τον βοηθήσει και να του κάνει προξενιό. Τι εννοόυμε με αυτό;

Ο Ηλίας ανέφερε χαρακτηριστικά «Καθόμασταν χθες με τον Παναγιώτη και μου λέει ‘’θα σου δώσω 200 ευρώ για να μου δώσεις την ασυλία’’ και έρχεται μετά ο Σταύρος και μου λέει ‘’Λιάκο εγώ σου έχω το καλύτερο. Έχω μία κοπελίτσα από τη Φλώρινα 27 ετών να σου τη γνωρίσω, θα στην κάνω προξενιό’’», με τους κριτές να ρωτάνε αν έχει βρει ή έχει δει την υποψήφια νύφη.

«Όχι σεφ, δεν την έχω δει αλλά είπε ότι είναι στα γούστα μου», απάντησε τότε εκείνος, αλλά έγινε γνωστό πως η κοπέλα λέγεται Ελευθερία και έτσι πρόσθεσε: «Πάντως πέρα από την πλάκα, εκτός από το προξενιό, που δε με χαλάει κιόλας, ήθελα να βοηθήσω τον Σταύρο γιατί τον είχα βγάλει», ενώ οι συμπαίκτες του του ζητούσαν το Instagram της.

Η Στέλλα, ωστόσο, δεν φάνηκε να βρήκε αστείο όλο αυτό το σκηνικό και έτσι άρχισε να τον χαρακτηρίζει σεξιστή και συνεχίζει να θεωρεί πώς είναι παραπάνω φεμινίστρια από εκείνον που είναι φουλ πουριτανός και για αυτό δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί του και γενικότερα δεν θα τους δει κανένας να μιλούν μεταξύ τους.

«Φτάνει μη με γ@@@ς άλλο» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Παύλος εξαιτίας του Κουτσόπουλου

Μετά το προξενιό που έγινε στον αέρα του STAR και συγκεκριμένα στο MasterChef 7 ξεκίνησε η δοκιμασία και οι διαγωνιζόμενοι μέσα σε 60 λεπτά πρέπει να βγάλουν εις πέρας το πιάτο δημιουργικότητας που έχει για βάση του το κοκτέιλ.

Το μοίρασμα των κοκτέιλ έπρεπε να κάνει ο Ηλίας Καζιόλι, που ήταν ο νικητής της προηγούμενης ομαδικής δοκιμασίας, αλλά επειδή δεν ήθελε να δημιουργήσει ένταση, στους περισσότερους συμπαίκτες του έδωσε τη δυνατότητα να διαλέξουν όποιο θέλουν.

Μία Πίνα Κολάντα, όμως, στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν τα παρατράγουδα στο πλατό. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης είχε πει πολλές φορές ότι θέλει να πάρει την Πίνα Κολάντα αντί για οποιοδήποτε άλλο ποτό, αλλά ο Παύλος του πήρε την τελευταία.

Έτσι, ο ίδιος δυσαρεστήθηκε με την κίνηση του συμπαίκτη του και του φώναξε: «Στο είπα τόσες φορές!», με τον Παύλο να απολογείται: «Δεν το άκουσα, σου το ορκίζομαι. Θέλεις να το αλλάξουμε;».

Το άφησαν όμως να περάσει και ξεκίνησαν την δοκιμασία. Όσο, λοιπόν, οι παίκτες έφτιαχναν τα πιάτα τους, οι κριτές έκαναν την βόλτα τους στους πάγκους. Φτάνοντας στον Παύλο, ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε ποιος πιστεύει ότι θα δώσει περισσότερα tips σε ένα μαγαζί, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η απάντηση του παίκτη έκανε τους κριτές να ξεσπάσουν σε γέλια, με τον "θείο Λεωνίδα" να τονίζει πώς: «Ξέρεις να διαβάζει τους ανθρώπους».

Ήρθε και η σειρά του Παναγιώτη, ο οποίος κατάφερε να μπερδέψει τους δύο κριτές με το αποτέλεσμα και τους συνδυασμούς, αλλά και με την περιγραφή για το Bramble του.

«Μιλάς με γρίφους γέροντα. Νόμιζα ότι θα πεις δεν έχω τα κότσια. Πλάκα κάνουμε, μην προδικάζουμε. Είναι σαν ταραμάς αυτό. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε και περιμένεις το αποτέλεσμα; Ακούγεται πιο τρομακτικό από ό,τι είναι. Νόστιμο. Αυτό που ακούστηκε επικίνδυνο στην αρχή, δηλαδή το κενελάκι, το κοίταζα από μακριά και προσπαθούσα να θυμηθώ τους όρους του συμβολαίου μου. Είναι όμως νόστιμο», είπε τότε ο Κουτσόπουλος σκορπίζοντας γέλια στο στούντιο.

Αφού ολοκληρώθηκε και η δοκιμασία, ένας ένας παρουσίασαν τα πιάτα τους και όταν ήρθε ξανά η σειρά του Παύλου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του είπε με έντονο ύφος: «Είναι μία κακή μέρα, με ένα… θα το πω: με ένα κάκιστο αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να το φάει».

Με αποτέλεσμα, εκείνος σχολιάζοντας αργότερα στην κάμερα, να ξεσπάσει σε κλάματα: «Ήταν κακό και μου έκανε εντύπωση γιατί βγήκε τόσο κακό. Δεν μπαίνουν οι ιδέες μου σε τάξη, δεν έχω ιδέες πια;» αναρωτήθηκε ο Παύλος.

Και ξέσπασε: «Είναι δεδομένο 100% ότι θα είμαι υποψήφιος, δεν το συζητάω. Ίσως κάποιος στο παιχνίδι πρέπει να είναι αυτός που θα κατεβαίνει κάτω και θα διώχνει. Κουράστηκα λες, φτάνει μη με γ@@@ς άλλο. Άσε με λίγο να ηρεμίσω και να πάρω δυνάμεις».

Αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ποιος παίκτης κέρδισε 1.000 ευρώ;

Χθες πραγματοποιήθηκε ένα τεστ δημιουργικότητας. H Πωλίνα είχε το καλύτερο πιάτο και εκτός από θετικά σχόλια από τους Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, πήρε και 1.000 ευρώ.Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες και τους παίκτες που θα διαγωνιστούν στη δοκιμασία αποχώρησης.

Ο λόγος για τον Νικήτα, τον Παύλο και την Άρη.