Masterchef 7: Η επιστροφή που άφησε ''κάγκελο'' τους παίκτες - Μπήκε δυναμικά...

Ποιος ή ποια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Η επιστροφή που άφησε ''κάγκελο'' τους παίκτες - Μπήκε δυναμικά...

Ένα έντονο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Τρίτη 21/2 στο Masterchef 7, καθώς όσοι έχουν απομείνει για την ώρα στο διαγωνισμό μαγειρικής προσπαθούν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι.

Λίγο μετά τη δοκιμασία με την αντιγραφή του πιάτου είδαμε την παραγωγή να έχει οργανώσει την απόλυτη ανατροπή, αφού έβαλε μια παίκτρια από τα παλιά ξανά μέσα στο παιχνίδι. Ο λόγος για της διαγωνιζόμενη, που γνωρίσαμε στον 5ο κύκλο, με τη Μαρία Λαζαρίδου να επιστρέφει και να αναστατώνει κάποιους άντρες (δείτε εδώ το προξενιό, που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο παιχνίδι).

Η παίκτρια που επέστρεψε στο Masterchef 7

«Ξεκολλάτε ρε μ@λ@κ@ς έλα. Ξεκολλάτε, θα νευριάσω. Έχουμε φουλ γύπες στο μαγαζί, οπότε είναι καθαρά πως το βλέπεις. Μία όμορφη παρουσία μπαίνει στο σπίτι και μαγείρισσα ή ένας παλιός, καλός παίκτης», είπε ο Γιώργος Πορφύρης για την επιστροφή της Μαρίας.

Νωρίτερα όμως παρατηρήσαμε κάποιες ανατροπές...

Όσοι έχουν απομείνει για την ώρα στο διαγωνισμό μαγειρικής πρέπει να αποδεικνύουν καθημερινά το ζήλο τους γι αυτό, που κάνουν (δείτε εδώ το άβολο σκηνικό, που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο παιχνίδι).

Πιο αναλυτικά, η διαδικασία αντιγραφής πιάτου ξεκίνησε με τη μονομαχία των υποψηφίων κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, με τους Παύλο Λούλη, Αριστοτέλη Νικολογιάννη και ο Νικήτα Φιλιππάκη να βρίκσκονται κάτω από τον εξώστη.

Αυτό, που παρατηρήθηκε ωστόσο και έκανε μεγάλη αίσθηση είχε να κάνει με τη στάση των υπόλοιπων παιδιών, που ήταν στον εξώστη, με αυτούς, που εν τέλει έδωσαν συμβουλές στους 3 παίκτες να μην είναι οι αναμενόμενοι.

https://www.youtube.com/watch?v=5ARdBw_IaCI&t=5s&ab_channel=MasterChefGreece[/OEmb