Survivor All Star: Η Ελευθερίου άκουγε με "κατεβασμένα μούτρα" - Τι πραγματικά έλεγε το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο

«Φιλιά, φιλιά, φιλιά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η Ελευθερίου άκουγε με

Η εβδομάδα κλείνει, περίπου, όμορφα για την ομάδα των διασήμων του Survivor All Star, κι αυτό γιατί από τη μία περιμένουν όλοι να δουν εάν θα αποχωρήσει κάποιος δικός τους παίκτης ή αν θα φύγει η Μελίνα Μεταξά, την ώρα που διαβάζουν τα ηχητικά μηνύματα των φίλων και των σχέσεων τους στο σημερινό (22/2) επεισόδιο της Τετάρτης 22/2.

Η ώρα αυτή έφτασε για τους "κόκκινους" παίκτες και γρήγορα γρήγορα ακούστηκαν τα μηνύματα της Ελένης Χαμπέρη, στην οποία είχε στείλει μήνυμα και ο σύντροφός της, της Ελευθερίας Ελευθερίου, της Αφροδίτης Σκαφίδα και του Γιώργο Κορόμι, ο οποίος δάκρυσε με το μήνυμα που του έστειλε η σύντροφός του, η οποία του λείπει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.

Διαβάστε επίσης: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Τι έλεγε το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο στο Survivor All Star

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια όταν έφτασε η ώρα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, καθώς οι φίλες της της εύχονταν να βγει νικήτρια, με την ίδια να αναφέρει πως πρέπει να είναι ρεαλίστριες, γιατί και η ίδια θεωρεί πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Ακολούθησαν, λοιπόν, Κεφαλά, Μπάρτζης, Χρυσαειδή, Χανταμπάκης, και Παπαδόπουλος, με τον τελευταίο να μπει μπορεί να αναγνωρίσει ποιος είναι ο φίλος που του έστειλε μήνυμα, με αποτέλεσμα όλοι να ξεσπούν σε γέλια.

Σειρά πήραν και όλοι οι υπόλοιποι, με το μήνυμα της Παναγιώταρου να συγκινεί τον Σχίζα και να μην μπορεί να μιλήσει, όπως και ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα.

Για το τέλος άφησαν τον Μάριο Πρίαμο, στον οποίο έστειλε, όπως γνωρίζουμε ήδη, η Καρολίνα Καλύβα.

«Χαίρομαι που σε βλέπω να λάμπεις συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης. Είσαι survivor με όλη την έννοια της λέξης. Φιλιά, φιλιά φιλιά. Φιλιά σε όλους. Θα τα πούμε έξω, βέβαια είναι μακρύς ο δρόμος», ήταν τα λόγια της, με εκείνον να ζητά να κλείσει το θέμα εκεί, τονίζοντας πως όλες οι απαντήσεις και οι εξηγήσεις θα έρθουν εκτός παιχνιδιού με τα πρόσωπα που πρέπει.

Η Ελευθερία παρακολουθούσε με θλιμμένο πρόσωπο όλο αυτό και την Ευρυδίκη να την παρηγορεί από δίπλα.