Πρώην σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή - Το μοντέλο με το οποίο ήρθε κοντά ο Αγόρου πριν το Survivor All Star

Θα την δούμε σε έπαθλο επικοινωνίας;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή - Το μοντέλο με το οποίο ήρθε κοντά ο Αγόρου πριν το Survivor All Star

Ο Νικόλας Αγόρου έγινε γνωστός μέσα από το Survivor 2, στο οποίο αν θυμάστε είχε κερδίσει ο Ηλίας Γκότσης που είχε φτάσει στον τελικό με την Κατερίνα Δαλάκα. Ήταν από τους παίκτες που είχε συζητηθεί πάρα πολύ, ειδικά λόγω του τατουάζ του στο λαιμό, γεγονός που του έβγαλε και το όνομα "Φραουλίτσας".

Φέτος μπήκε στο All Star, με σκοπό να κερδίσει, ωστόσο, αυτό που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να εξαγριώσει τους αντιπάλους του, που τον κατηγορούν για απαράδεκτη συμπεριφορά, ειδικά πίσω από τις κάμερες.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τον κατηγορούν είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που της έκανε απίστευτη επίθεση, αλλά και ο Στάθης Σχίζας που σε ματς που έπαιζαν τον έσπρωξε επιδεικτικά.

Δείτε επίσης: Ασύλληπτο σκάνδαλο στο Survivor All Star: «Με κράταγαν όμηρη και μου έδιναν....» - Το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα στον Ατζούν

Ποιος είναι ο Αγόρου - Η προσωπική του ζωή και η μελαχρινή καλλονή

Ο Νικόλας Αγόρου έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιώργο. Μένει μόνιμα στην Αθήνα, ωστόσο στο παρελθόν έχει περάσει μεγάλο διάστημα ζώντας στη Θεσσαλονίκη λόγω των σπουδών του στη Γυμναστική Ακαδημία.

Είναι 31 ετών, ενώ κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων. Ο Νικόλας ασχολήθηκε πολύ στενά με τον αθλητισμό, μιας και για εννιά χρόνια επιδόθηκε στο κανό-καγιάκ σλάλομ όπου και διακρίθηκε.

Ο νεαρός έκανε τη θητεία του στις Ειδικές δυνάμεις, συγκεκριμένα ως έφεδρος δόκιμος αξιωματικός.

Όσον αφορά τώρα την προσωπική του ζωή, σύμφωνα με το Πρωινό μας, λίγο πριν μπει στο Survivor All Star ήρθε πολύ κοντά με μοντέλο, πρώην σύζυγό γνωστού ποδοσφαιριστή η οποία έχει και ένα παιδάκι.