Survivor all star: «Εμείς...» - Η νέα αποκάλυψη του Βασάλου στην ομάδα του για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δεν την ξεχνάει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Εμείς...» - Η νέα αποκάλυψη του Βασάλου στην ομάδα του για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τα πρώτα λόγια των παικτών ακούσαμε την Πέμπτη 23/2 στο survivor all star με την μπλε ομάδα να σχολιάζει το έπαθλο επικοινωνίας, που έχασε την προηγούμενη ημέρα, καθώς οι κόκκινοι είχαν τη χαρά να λάβουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Μεγάλη αίσθηση - όπως ήταν λογικό - έκανε στους περισσότερους τι θα έκανε ο Πρίαμος, που είχε μήνυμα από την Καρολίνα, ενώ στην ίδια ομάδα είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ τι συνέβη).

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Κωνταντίνος Βασάλος, ο οποίος σχολίασε αναλυτικά όχι μόνο τα ζευγάρια του ριάλιτι, αλλά το γεγονός, πως εκείνος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άνοιξαν το δρόμο σε όλο αυτό...

Tο σχόλιο του Κωσταντίνου Βασάλου για τα ζευγάρια του Survivor all star

«Έκανες την αρχή εσύ», είπαν αρχικά μέλη της μπλε ομάδα στο Βασάλο με εκείνον να απαντάει: «Έκανα την αρχή εγώ… Εγώ είμαι ο Influencer τελικά. Εγώ άνοιξα τον δρόμο. Πουλάει η σχέση στο Survivor».

Η νέα αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού βρέθηκε καλεσμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το πρωί της Πέμπτης 23/2. Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε φυσικά και στο παιχνίδι -δείτε εδώ την αποκάλυψη που είχε για την μυστική συμφωνία των παικτών με τον Ατζούν.

Μάλιστα, όταν η συζήτηση προχώρησε στο προσωπικό κομμάτι και συγκεκριμένα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, η ίδια με ευγενικό τρόπο δεν θέλησε να απαντήσει.

«Θα μου επιτρέψεις να μην σου απαντήσω με όλο τον σεβασμό, καταλαβαίνω τη δουλειά που κάνεις γιατί την έχω κάνει κι εγώ. Ωστόσο, έχουμε αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε βγάλει τον κόσμο έξω, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν ένα ζευγάρι που έβγαζε φωτογραφίες, αλλά έχουμε πει κι εγώ κι ο Κωνσταντίνος ότι πλέον δεν θα το κάνουμε αυτό, όχι γιατί θέλουμε να κρατήσουμε κάτι μυστικό ή κρυφό ή με ερωτηματικό ή μυστήριο, αλλά με τα χρόνια εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.