Survivor all star: Εκτός παιχνιδιού η Εύη Σαλταφερίδου - Έφυγε υποβασταζόμενη

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Εκτός παιχνιδιού η Εύη Σαλταφερίδου - Έφυγε υποβασταζόμενη

Άλλον έναν αγώνα για το έπαθλο φαγητού είδαμε την Πέμπτη 23/2 στο Survivor all star με τους διάσημους και μαχητές να ξεπερνάνε για ακόμη μια φορά τους εαυτούς τους, ωστόσο οι καλύτεροι για σήμερα αναδείχθηκαν οι κόκκινοι.

Τη στιγμή, λοιπόν που ο Λιανός έκανε τις γνωστές ερωτήσεις για το τι έκαναν καλύτερα οι κόκκινοι και τι δεν έκαναν οι μπλε, είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να φωνάζει για πολλοστή φορά (δείτε εδώ τη βρισιά που είπε νωρίτερα και έκανε έξαλλους τους αντίπαλους).

Η ένταση του όμως διεκόπη, μιας και μια συμπαίκτρια του και συγκεκριμένα η Εύη Σαλταφερίδου δεν αισθανόταν καλά και με τη βοήθεια των διπλανών της, αλλά και την προτροπή του Λιανού βγήκε αποχώρησε.

Η αδιαθεσία της Εύης Σαλταφερίδου στο Survivor all star

Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε!

Αυτή η εβδομάδα μοιράστηκε καλά σε σχέση με τις προηγούμενες! Δυο νίκες των Μαχητών έβγαλαν στον τάκο τρεις παίκτες των Κόκκινων: Κώστας Παπαδόπουλος (που έχει βρεθεί υποψήφιος ουκ ολίγες φορές αλλά έχει καταφέρει να επιβιώσει), Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα.

Από τους μπλε στον τάκο έπεσε μαζί τους η Μελίνα Μεταξά, που ψηφίστηκε σχεδόν από όλους τους συμπαίκτες της αφού επιτέλους κατάλαβαν όλοι ότι δεν συμφέρει καμία πλευρά να κάθεται τραυματισμένη χωρίς να παίζει.

Ένας από τους τέσσερις θα φύγει, λοιπόν, και δεν είναι η Μελίνα, όπως οι περισσότεροι περιμέναμε! Σύμφωνα με την πηγή μας, η χθεσινή πληροφόρησή μας επιβεβαιώθηκε στο 100%! Ο παίκτης που βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Ο ζαχαροπλάστης, λοιπόν, επιστρέφει στα παιδάκια του.

Κρίμα, φέτος ήταν καλύτερος.