Masterchef 7 23/2 highlights: Επέστρεψε ο Πάνος Ιωαννίδης - Τι αποκάλυψε για την υγεία του

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7 23/2 highlights: Επέστρεψε ο Πάνος Ιωαννίδης - Τι αποκάλυψε για την υγεία του

Ένα ακόμα απολαυστικό επεισόδιο του Masterchef 7 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 23/2 και για ακόμη μια φορά είδαμε να συμβαίνουν ανατροπές και εκπλήξεις.

Τα 23/2 highlights του Masterchef 7

Μετά από πολλές ημέρες αποχής - Η επεισοδιακή επιστροφή του Πάνου Ιωαννίδη στο παιχνίδι

Εδώ και λίγες ημέρες βλέπουμε τον αγαπημένο Πάνο Ιωαννίδη να απουσιάζει από τα επεισόδια του Masterchef 7 με τους Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να έχουν αναλάβει οι δύο τους όλη την κριτική των διαγωνιζόμενων (δείτε εδώ την ανακοίνωση για την αποχώρηση του).

Χωρίς να έχει γίνει σαφής ο λόγος, που δε βλέπαμε τον σεφ στο παιχνίδι την Πέμπτη 23/2 έμελλε να δούμε την επιστροφή του με τον ίδιο να χειροκροτείται τόσο από τους παίκτες, όσο και από τους φίλους - συνάδελφους του.

«Πάμε να ξεκινήσουμε με τα σημαντικά! Έχουμε πίσω στην παρέα μας τον Ροναλντίνιο του ριζότο… Τον Μέσι της ιταλικής κουζίνας… Πάνο Ιωαννίδη», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ο Παύλος είναι σεξιστής και μισογύνης»

H Στέλλα Κατσέ ξέσπασε άσχημα κατά του συμπαίκτη της, Παύλο Λούλη με αφορμή την νέα ομαδική δοκιμασία η οποία και χώρισε, εκ νέου, τους παίκτες σε δύο ομάδες. Τους Κόκκινους και τους Μπλε.

Έτσι, ενώ οι δυο παίκτες βρέθηκαν να φορούν την ποδιά της ίδιας ομάδας, η Στέλλα Κατσέ εκφράστηκε ιδιαιτέρως αιχμηρά στην κάμερα.

«Από τότε που ήρθε ο Ηλίας, ο Παύλος απομακρύνθηκε και άρχισε να βγάζει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Εγώ προσωπικά άρχισα να μην γουστάρω καθόλου την παρέα μαζί του όταν τον ψήφισαν η Πωλίνα και ο Γιάννης και ήμουν μπροστά όταν έβγαλε επίθεση.

Θεωρώ, επίσης, ότι ο Παύλος είναι σεξιστής και μισογύνης. Φοβόμουν και για τον Αλέξανδρο κάποιες μέρες, κάποιο διάστημα για να το πω σωστά, πως είναι η σκέψη του και αν συμφωνεί με αυτά που λένε οι υπόλοιποι. Παρόλα αυτά, όχι. Απομακρύνθηκε και ο Αλέξανδρος και έφυγε από το δωμάτιο χθες επιτέλους. Είμαστε σαν μια μεγάλη παρέα, τώρα, εμείς και αυτοί θα το πω σωστά».

Για τον Ηλία Κιαζόλι, είπε. «Δεν θα ήθελα σίγουρα να πάω στην ομάδα του Ηλία γιατί θεωρώ ότι ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία θέση μέσα στην κουζίνα».