Παίρνει τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ με την σειρά - Η παίκτρια του Big Brother που μπαίνει στο My Style Rocks

Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παίρνει τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ με την σειρά - Η παίκτρια του Big Brother που μπαίνει στο My Style Rocks

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστή η είδηση για την είσοδο μιας νέας παίκτριας στο My Style Rocks, που απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, με σκοπό να βελτιωθούν τα νούμερα τηλεθέασης του (δείτε εδώ πόσο φτάνει καθημερινά).

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, μια εντυπωσιακή καλλονή που συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο του Big Brother, θα μπει πολύ γρήγορα στα επόμενα επεισόδια του My Style Rocks και θα την παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την ερχόμενη Δευτέρα (27/2).

Η παίκτριας του Big Brother που θα μπει στο My Style Rocks

Ο λόγος για την... Ευδοκία Τσαγκλή!

Την γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother του 2021 όπου και έφτασε μέχρι την τελική τετράδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, θα την δούμε πολύ σύντομα στο πλατό του ΣΚΑΙ και φυσικά θα έρθει αντιμέτωπη με τις παλιότερες παίκτριες που καθημερινά δίνουν μάχη για την καλύτερη βαθμολογία, με κλάματα, τσακωμούς και ίντριγκες (δείτε εδώ ποια έκλαψε).

Η Ευδοκία Τσακλή γεννήθηκε στην Ουκρανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι 30 ετών και πτυχιούχος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και yoga. Ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πάρτι σε διάφορα clubs της techno και house μουσικής κυρίως στη Γερμανία και την Ibiza. Ανήσυχο πνεύμα, λάτρης της φύσης και του ελεύθερου camping, πιστεύει στην αυτοβελτίωση και στην αυτογνωσία. Ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση.

Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά αλλά αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα μέσα από τη γλώσσα του σώματος. Τα τελευταία χρόνια, όπως είχε δηλώσει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, είναι συνειδητά μόνη της και έχει περισσότερους άνδρες φίλους παρά γυναίκες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια είχε τοποθετηθεί μιας και έχει καταγωγή από την Ουκρανία γιατον πόλεμο και τα όσα συνέβησαν εκεί.

«Έχω και τις δύο καταγωγές, αν και δεν νιώθω ούτε Ουκρανίδα ούτε Ρωσίδα αυτή τη στιγμή. Νιώθω πολίτης τους κόσμου. Ο πόλεμος σε οποιοδήποτε μέρος, είτε αυτό είναι Ευρώπη είτε είναι Αφρική είτε οπουδήποτε, έχει να κάνει με ανθρώπινες ζωές. Εκεί που μπαίνουν συμφέροντα από μεγάλα ψάρια την πληρώνουν πάντα αθώοι άνθρωποι», δήλωσε.

«Η οικογένεια μου έχει υποφέρει από το 2014 με αυτή την κατάσταση. Αυτό που δεν ξέρετε πολλοί είναι ότι υπήρχε εμφύλιος στην Ουκρανία τόσα χρόνια. Οι δικοί μου έχουν ξεριζωθεί, έχουμε χάσει οικογένεια που έχει πάει να πολεμήσει, η γιαγιά μου έπαθε οστεοαρθρίτιδα από το στρες και ο παππούς μου έπαθε άνοια. Έχουν ξεριζωθεί, γύρισαν με μια βαλίτσα στην Ελλάδα, έχουμε χάσει όλη την περιουσία μας», πρόσθεσε η Ευδοκία και έκλεισε τονίζοντας πως «η οικογένεια μου έχει πονέσει πολύ και πραγματικά εύχομαι να μην γίνουν τα χειρότερα. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αυτή τη στιγμή».