Survivor all star: «Το θεωρώ υποκριτικό να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι

Όλα όσα είπε στο "Πρωινό μας"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Το θεωρώ υποκριτικό να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι

Το πρωί της Παρασκευής (24/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας», προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης και πρώην πλέον παίκτης του survivor all star (δείτε εδώ την στιγμή της αποχώρησης του) μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, λίγες ώρες μετά την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού για την παραμονή του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Φανερά στεναχωρημένος ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε λόγο για την εμπειρία του από το Survivor all star, όσο βρισκόταν εκεί, αλλά και την απόφαση των συμπαικτών του, να τον ψηφίσουν τέσσερις φορές σερί.

Οι δηλώσεις του Κώτσα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρηση του από το survivor all star

«Είμαι καλά δόξα τον θεό, υγιής. Δεν έχω τραυματισμούς και εδώ (δείχνοντας το κεφάλι του) και στο σώμα μου. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια ότι θα φύγω. Ήταν πολύ δύσκολη η ψηφοφορία και το είχα πεί», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Θεώρησα υποκριτικό από μεριάς μου να χαιρετήσω αυτούς τους ανθρώπους και αυτοί αυτό, να θέλουν να με χαιρετήσουν εμένα. Από την στιγμή που με ψηφίσαν πανψηφεί επανελλημένες φορές και να φιληθούμε και να χαιρετηθούμε και το θεωρώ υποκριτικό και δεν μου ταιριάζει. Δεν κρατάω σε κανέναν κακία και τους αγαπάω όλους. Τα φιλιά μου κάποιες τούρτες, σε κάποια γενέθλια στις οικογένειες τους θα τα μεταφέρω και ειλικρινά δεσμεύομαι θα το κάνω αυτό», συμπλήρωσε ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του survivor.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ζαχαροπλάστης της Κόκκινης ομάδας από την έναρξη του ριάλιτι μέχρι και σήμερα βρέθηκε αρκετές φορές στην θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση κι αυτή την φορά ολοφάνερα νικήθηκε από τους συμπαίκτες του που βρίσκονταν απέναντί του (πιο συγκεκριμένα την Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Κόρομι και την Αφροδίτη Σκαφίδα).

Με βάση το δεδομένο που όλοι γνωρίζουμε, το ότι κάθε παίκτης λαμβάνει αμοιβή 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ο Κώστας Παπαδόπουλος πλέον είναι πλουσιότερος κατά 30.000 ευρώ!