Survivor All Star: «Δεν είμαι καλά» - Η πρώτη αντίδραση Ασημίνας & Δάντη μετά το εξώδικο στον Acun Medya

Η απάντηση στις τηλεοπτικές κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Δεν είμαι καλά» -  Η πρώτη αντίδραση Ασημίνας & Δάντη μετά το εξώδικο στον Acun Medya

Τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου συνάντησε το πρωί του Σαββάτου 25/2 η κάμερα της εκπομπής Open Weekend, με το ζευγάρι μεταξύ άλλων να απαντά μονολεκτικά μετά το εξώδικο στην Acun Medya.

Να υπενθυμίσουμε πως λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, η Ασημίνα έστειλε εξώδικο στην παραγωγή, καθώς ισχυρίζεται ότι την κρατούσαν «όμηρο», μέσα σε ένα δωμάτιο, μαζί με άντρα της ασφάλειας για να τη φυλάει, ενώ της έδινε και 3 ηρεμιστικά χάπια καθημερινά για να μπορέσει να κοιμηθεί.

«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Φυσικά, μερικές ώρες μετά,, η Acun Medya απάντησε με ανακοίνωση στην Ασημίνα (δείτε την εδώ), ξεκαθαρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί της δεν ισχύουν και πως θα προβεί άμεσα σε νομικές ενέργειες. Ωστόσο, μια επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι, επιβεβαίωσε την καταγγελία της Ασημίνας, υποστηρίζοντας ότι και σε εκείνη συνέβησαν τα ίδια (δείτε εδώ ποια).

Η απάντηση Δάντη - Χατζηανδρέου για το εξώδικο στην Acun Medya

Ο Χρήστος Δάντης λοιπόν στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν είναι καλά ψυχολογικά η σύντροφός τους, απάντησε πώς «όχι, δεν είναι!». Μάλιστα, μόλις εμφανίστηκε η Ασημίνα και ερωτήθηκε εάν έχει επανέλθει μετά από όλα αυτά που βίωσε και η ίδια απάντησε πώς δεν είναι ακόμη καλά!