Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο στο Survivor All Star - Παίκτες των Μαχητών προσποιήθηκαν ότι είναι ζευγάρι!

Προκειμένου να τους ακολουθήσει η κάμερα στο δάσος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο στο Survivor All Star - Παίκτες των Μαχητών προσποιήθηκαν ότι είναι ζευγάρι!

Power of love έχει καταντήσει πια το Survivor All Star μιας και έχει απασχολεί περισσότερο για τα ερωτικά των παικτών παρά για τις αγωνιστικές τους δυνατότητες. Το κερασάκι φυσικά στην τούρτα ήταν η επεισοδιακή είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου και το ξέσπασμά της προς τον Μάριο Πρίαμο, οι οποίοι βέβαια φαίνεται πως είναι ξανά μαζί.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 25/2, η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και ο Χάρης Λεμπιδάκης έφερε στο φως μερικές αποκαλύψεις για τους παίκτες της Μπλε ομάδας, επιβεβαιώνοντας πια πόσο... διαβασμένοι έχουν μπει φέτος οι παίκτες στο παιχνίδι!

Απίστευτη αποκάλυψη για τους Μαχητές του Survivor All star

Συγκεκριμένα, ένας παίκτης των Μαχητών που είναι αρκετά δημοφιλής στην Ελλάδα έστησε πλεκτάνη με μια συμπαίκτριά του να προσποιηθούν το ερωτευμένο ζευγάρι προκειμένου να τους ακολουθήσει η κάμερα στο δάσος.

Αυτό, όμως, δεν συνέβη και το σχέδιό τους ναυάγησε....Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν!

Ο Πρίαμος συνευρέθηκε ερωτικά και με άλλη παίκτρια εκτός της Καρολίνας - Το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

Ακόμη μια "βόμβα" όμως θα ταράξει τα νερά της σχέσης τους! Όπως αποκάλυψε το Πρωινό μας, στο επόμενο επεισόδιο η Ελευθερία Ελευθερίου θα ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο, αν έχει συμβεί κάτι και με άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Για κακή της τύχη λοιπόν, η απάντηση που θα λάβει θα είναι... θετική.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα απαντήσει ξεκάθαρα πως έχει συνυπάρξει ερωτικά και με άλλη παίκτρια και μάλιστα θα μάθουμε και το όνομα της.

Το τρίγωνο λοιπόν, θα γίνει... τετράγωνο!