Survivor All Star highlights 23/2: Δεν άργησε να γίνει - Μάριος και Ελευθερίου ξανά ζευγάρι

Η αποκάλυψη παίκτριας που έφερε στο χθεσινό επεισόδιο τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 23/2: Δεν άργησε να γίνει - Μάριος και Ελευθερίου ξανά ζευγάρι

Χαμός επικράτησε για ακόμη μια φορά στο χθεσινοβραδινό 23/2 επεισόδιο του Survivor All Star, με τις εντάσεις και τους καυγάδες φυσικά να πρωταγωνιστούν, ενώ στο τέλος είδαμε κι έναν παίκτη να αποχωρεί.

Τα 22/2 highlights του Survivor All Star

Η νέα αποκάλυψη του Βασάλου στην ομάδα του για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τα πρώτα λόγια των παικτών ακούσαμε την Πέμπτη 23/2 στο survivor all star με την μπλε ομάδα να σχολιάζει το έπαθλο επικοινωνίας, που έχασε την προηγούμενη ημέρα, καθώς οι κόκκινοι είχαν τη χαρά να λάβουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Μεγάλη αίσθηση - όπως ήταν λογικό - έκανε στους περισσότερους τι θα έκανε ο Πρίαμος, που είχε μήνυμα από την Καρολίνα, ενώ στην ίδια ομάδα είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ τι συνέβη).

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Κωνταντίνος Βασάλος, ο οποίος σχολίασε αναλυτικά όχι μόνο τα ζευγάρια του ριάλιτι, αλλά το γεγονός, πως εκείνος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άνοιξαν το δρόμο σε όλο αυτό...

«Έκανες την αρχή εσύ», είπαν αρχικά μέλη της μπλε ομάδα στο Βασάλο με εκείνον να απαντάει: «Έκανα την αρχή εγώ… Εγώ είμαι ο Influencer τελικά. Εγώ άνοιξα τον δρόμο. Πουλάει η σχέση στο Survivor».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος θυμήθηκε ποιος είναι ο Ανδριανός

«Δεν είναι ανάμεσα στους φίλους μου που ζω κάθε μέρα αλλά, είναι ένας φίλος, που αν δε κάνω λάθος πρέπει να είναι αυτός. Ο μόνος Ανδριανός που ξέρω εγώ, είναι αυτός που τρέχει το fan page μου, αλλά στη φωτογραφία δεν είναι αυτός. Είναι αυτός που έχει το fan page μου ο Ανδριανός, είναι μουσικός, τον έχω στείλει και στο The Voice.

Μακάρι να είναι αυτό το παιδί αλλιώς δε ξέρω ποιος είναι ρε παιδιά. Θεωρώ ότι αυτός είναι και εγώ δεν τον γνώρισα. Ζητάω συγγνώμη τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω από το πρόσωπο γιατί ήταν και λίγο σκοτεινή η φωτογραφία… Σκεφτόμουν από μέσα μου τι να πω, να ευχαριστήσω το παιδί που μου έστειλε; Αλλά δεν τον ξέρω. Γυρίζω και κοιτάω τον Στάθη και τον Νίκο και ρωτάω ποιος είναι. Παρ’ όλα αυτά, Ανδριανέ μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έστειλες μήνυμα. Τα καλύτερα μου είπες. Μου έδωσες δύναμη και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου» ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Τον είπα μ@λ@κ@, είναι κακό δηλαδή;» - Έξαλλοι οι κόκκινοι με τα βρισίδια του Τάκη Καραγκούνια

Με ηρεμία και ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες είδαμε να ξεκινάει την Πέμπτη 23/2 το Survivor all star με τους κόκκινους και μπλε να πέφτουν στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το πολύ σημαντικό έπαθλο φαγητού.

Στην πορεία όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, μιας και σημειώθηκε έντονο περιστατικό λίγο μετά την ήττα, που έφερε ο Τάκης στους μπλε, μετά τη λάθος καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, όπως είπε.

Στη συνέχεια, έγινε γνωστό, πως ο Καραγκούνιας όχι μόνο δε μπορούσε να δεχτεί την ήττα του, αλλά παράλληλα κατηγορήθηκε από τους μαχητές για υβριστικά σχόλια κάτι, που ο Τάκης παραδέχτηκε κατά το ήμισυ.

«Το έχω ξαναπεί...» - Συνεχίζεται το ''άδειασμα'' του Πρίαμου μετά το μήνυμα της Καρολίνας

Το βράδυ της Τετάρτης 22/2 παρακολουθήσαμε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor all star, το οποίο και κέρδισαν οι μαχητές, με το Μάριο Πρίαμο συγκεκριμένα να δέχεται ηχητικό από από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Καρολίνα Καλύβα.

Ο ίδιος ερωτήθηκε για το αν θέλει να ακουστεί το μήνυμα, μιας και στην ομάδα ανήκει και η Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία είχε ερωτικές επαφές εκτός παιχνιδιού με τον ίδιο να μην έχει θέμα να το ακούσουν όλοι μαζί.

Αφού λοιπόν, ο κύπριος άκουσε όσα είχε να πει ο Καρολίνα, στη συνέχεια έδειξε μια σχετική αμηχανία και μάλιστα την Πέμπτη 23/2 σε ερώτηση του Λιανού για το πως ένιωσε, έδειξε κουμπωμένος, αφού δεν ανέφερε καν το όνομα της Καλύβα.

Δεν πανηγύρισαν καθόλου ταπεινά - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Ένα έντονο και αρκετά δύσκολο στίβο μάχης έτρεξαν την Πέμπτη 23/2 στο Survivor all star μαχητές και διάσημοι με τις δύο ομάδες - μετά τις αφίξεις νέων παικτών - να παίζουν περισσότερο στα ίσα, θα λέγαμε.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το έπαθλο φαγητού ήταν αρκετά δελεαστικό για όλους, ωστόσο η ομάδα, που θα κέρδιζε θα ήταν μόνο μία. Εμείς από το Youweekly.gr σας το είχαμε πει και νωρίτερα και εν τέλει έτσι και έγινε, μιας και οι διάσημοι ήταν οι μεγάλοι νικητές με το Μάριο Πρίαμο να φέρνει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του.

Εκτός παιχνιδιού η Εύη Σαλταφερίδου - Έφυγε υποβασταζόμενη

Άλλον έναν αγώνα για το έπαθλο φαγητού είδαμε την Πέμπτη 23/2 στο Survivor all star με τους διάσημους και μαχητές να ξεπερνάνε για ακόμη μια φορά τους εαυτούς τους, ωστόσο οι καλύτεροι για σήμερα αναδείχθηκαν οι κόκκινοι.

Τη στιγμή, λοιπόν που ο Λιανός έκανε τις γνωστές ερωτήσεις για το τι έκαναν καλύτερα οι κόκκινοι και τι δεν έκαναν οι μπλε, είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να φωνάζει για πολλοστή φορά.

Η ένταση του όμως διεκόπη, μιας και μια συμπαίκτρια του και συγκεκριμένα η Εύη Σαλταφερίδου δεν αισθανόταν καλά και με τη βοήθεια των διπλανών της, αλλά και την προτροπή του Λιανού βγήκε αποχώρησε.

«Οn camera προσπαθούν να μη φανεί, είναι μαζί...» - Απίστευτο θέατρο στη ζούγκλα από Πρίαμο&Ελευθερίου

Το απόλυτο ριάλιτι μας έχει χαρίσει ο Μάριος Πρίαμος στο Survivor all star, καθώς έχει μπλεχτεί ερωτικά ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και στην Ελευθερία Ελευθερίου, μιας και στην έξω μαζί ήταν με την τραγουδίστρια, ενώ στο παιχνίδι είχε επαφές με την Καλύβα.

Τα πράγματα όμως δεν σταματάνε να αλλάζουν και να μας εκπλήσσουν, μιας και ο Πρίαμος φαίνεται να μην ξέρει τι θέλει, αφού η Ελευθερίου μπήκε στο παιχνίδι και αρχίζει να την πλησιάζει, παρά το ''άδειασμα'' που του έκανε (δείτε εδώ την έκρηξή της).

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 23/2 η Αφροδίτη Σκαφιδά και η Χριστίνα Κεφαλά έκαναν την απόλυτη αποκάλυψη, καθώς είπαν καθαρά στην κάμερα, πως τα παιδιά είναι πολύ κοντά και μάλιστα ξανά μαζί, με την Αφροδίτη να δηλώνει απογοητευμένη από τη φίλη της...

Ανατροπή ή αναμενόμενο; Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Ημέρα επάθλου φαγητού ήταν στο Survivor all star αλλά και ημέρα αποχώρησης με τις δύο ομάδες να έχουν βγάλει παίκτες τους στον τάκο.

Το άγχος ήταν μεγάλο μιας και βλέπουμε, πως ο καιρός περνάει και έτσι κανείς δε θέλει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Επειδή όμως οι κανόνες του παιχνιδιού είναι συγκεκριμένοι, όπως σας το είχαμε πει και εμείς από το Youweekly.gr αυτός, που εν τέλει ψηφίστηκε λιγότερο ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος...