Survivor all star: «Είμαι στην...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Γιακουμάτου για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης

Το είπε επιτέλους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είμαι στην...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Γιακουμάτου για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης

Το Survivor all star βρίσκεται κοντά στους δύο μήνες προβολής επεισοδίων και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είδαμε νέες αφίξεις παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως λίγοι ακόμα παίκτες θα μπουν τις επόμενες ημέρες.

Ο Χάρης Γιακουμάτος ήταν ένας πολύ αγωνιστικός παίκτης, τον οποίο και είχαμε δει στο Survivor στην ομάδα των μαχητών, κάνοντας μάλιστα στη συνέχεια και κάποια βήματα στην τηλεόραση σε πάνελ μεγάλων εκπομπών.

Ο ίδιος σχολιάζει με μεγάλο ενδιαφέρον όλα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα δε δίστασε πρόσφατα να πει τη γνώμη του σχετικά με όσα κατηγορήθηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ε τι να πω, την Δαλάκα την έφαγε η κακή παρέα με την Ασημίνα και όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο οποιοσδήποτε και στην τελική μπορεί να μην θεώρησε κακό που πάει να κάνει. Οπότε πιστεύω οτι η Κατερίνα πιάστηκε την λάθος στιγμή με το λάθος άτομο.

Από όσο γνώρισα εγώ την Δαλάκα από το προηγούμενο survivor, δεν ήταν έτσι. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να μπαίνει στην πίστα να κάνει τα αθλήματα και δεν είχε ποτέ από πίσω της ίντριγκα και να σκεφτεί να κάνει ή να πει κάτι», είχε πει ο Χάρης Γιακουμάτος.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε ο Χάρης Γιακουμάτος το Σάββατο 25/2 ως καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής Open weekend ξεκαθάρισε το αν θα μπει στο survivor all star μέσα από τις τελευταίες προσθήκες (δείτε εδώ τι έλεγε για το ριάλιτι πριν από λίγο καιρό).

Η απάντηση του Χάρη Γιακουμάτου για το αν θα μπει στο Survivor all star

«Δεν έχω υπογράψει προσύμφωνο. Απλά περιμένω και εγώ stand by. Έχω διαβάσει διάφορα. Είμαι απλά στην αναμονή, ότι είμαι ένας από τους παίκτες για το αν θα μπω. Δεν έχει προχωρήσει η όλη κατάσταση. Εγώ θα το ήθελα γιατί λατρεύω το αγωνιστικό κομμάτι», είπε ο Χάρης Γιακουμάτος.