Επιστρέφει για να σπείρει τον πανικό - Η παίκτρια σοκ που μπαίνει στο Masterchef

Ποια είναι, όμως;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Επιστρέφει για να σπείρει τον πανικό - Η παίκτρια σοκ που μπαίνει στο Masterchef

Οι 20 καλύτεροι μάγειρες του φετινού διαγωνισμού MasterChef 2023, που συνεχίζουν το ταξίδι προς το έπαθλο, τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ, μπαίνουν στην κουζίνα με αγωνία να δουν τι κρύβει το Μystery Box αυτής της εβδομάδας.

Αυτή τη φορά το κουτί κρύβει πολλά ενδιαφέροντα υλικά αλλά και ένα μεγάλο ερώτημα: πόσο απαραίτητο είναι αλήθεια το μαχαίρι για ένα μάγειρα;

Διαβάστε επίσης: Masterchef 7: Απίστευτη γκάφα από τον Πάνο Ιωαννίδη - Ξέσπασαν σε γέλια όλοι οι διαγωνιζόμενοι

Επίσης, στο αποψινό (27/2) επεισόδιο του Masterchef θα δούμε μια επιστροφή "φωτιά" για τους διαγωνιζόμενους, που θα "τρίξουν" οι καρέκλες τους.

Η παίκτρια που θα μπει στο αποψινό (27/2) επεισόδιο του Masterchef

Η Πωλίνα Βετσίνοβα, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας έχει στη διάθεση της τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Θα συνεχίσει να λειτουργεί στρατηγικά; Θα ευνοήσει τους συμπαίκτες της, με τους οποίους συνεργάστηκε στην Ομαδική Δοκιμασία και κατέκτησαν μαζί τη νίκη;

Η δοκιμασία απαιτεί από τους επίδοξους MasterChefs ευελιξία, δυνατά μαγειρικά αντανακλαστικά και ξεκάθαρη σκέψη από την αρχή. Πολλοί είναι εκείνοι που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στο ζητούμενο και προσπαθούν να βρουν λύσεις.

Όπως θα δείτε στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι του Star, η παίκτρια που επιστρέφει ξανά στο MasterChef και θα τη δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/02) είναι η... Μαρία Μπέη!

Ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 7 (24/2)

Παρά τις εντάσεις, όμως, που δημιουργήθηκαν, μάχη για την επικράτησή τους έδωσαν ο Γιώργος Πορφύρης, ο Γιάννης Χατζίνας και η Γιώτα, οι οποίοι επιλέχθηκαν ύστερα από την ψηφοφορία.

Ο Γιώργος Πορφύρης ήταν ο πρώτος που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού το πιάτο του, σύμφωνα και με τους τρεις κριτές και τον καλεσμένο τους, ήταν το καλύτερο από όλα, αφήνοντας πίσω τον Γιάννη και την Γιώτα. Δυστυχώς, μόνο ένας μπορεί να πάρει την θέση και η επιτροπή δεν χαρίστηκε καθόλου, επομένως το πρόσωπο που κατάφερε να παραμείνει, έχοντας μία δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι είναι η Γιώτα. Ο Γιάννης είναι εκείνος που αποχώρησε.