Survivor all star: «Μου δίνει θάρρος...» - ''Σούσουρο'' με την κίνηση της Ελευθερίου στον Τάκη Καραγκούνια

Να τα μας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μου δίνει θάρρος...» - ''Σούσουρο'' με την κίνηση της Ελευθερίου στον Τάκη Καραγκούνια

Πολλά τα ειδύλλια, που εκτυλίσσονται στις καλύβες του Άγιου Δομίνικου στο Survivor all star, αφού εκτός από τα ζευγάρια, που ήταν μαζί στην έξω τους ζωή στην Ελλάδα - σιγά σιγά - βλέπουμε να δημιουργούνται καινούργια ακόμα και από τις αντίπαλες ομάδες.

Και αν η λέξη ζευγάρια είναι υπερβολική, τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το φλερτ του Τάκη Καραγκούνια στην Ελευθερία Ελευθερίου, με τον ίδιο να δέχεται και μαθήματα από το φίλο του, Κωνσταντίνο Βασάλο για το πως θα την προσεγγίσει (δείτε εδώ το επικό βίντεο).

Το νέο σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor all star

Τα σχόλια συμπάθειας του Τάκη συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα 27/2 με τον Καραγκούνια παρά την ήττα της ομάδας του να αποκαλύπτει, πως ανεβαίνει η διάθεσή του μέσα από το χαμόγελο της Ελευθερίου.

Η Παπαδοπούλου αποκάλυψε την 3η γυναίκα που ήρθε κοντά ο Πρίαμος

Στο στόχαστρο έχει μπει στο Survivor all star ο Μάριος Πρίαμος όχι μόνο από την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φαίνεται να έχει ακόμα συναισθήματα για τον ίδιο, αλλά και από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την Κυριακή 26/2.

Ο Κύπριος παίκτης έχει έρθει επιβεβαιωμένα σε επαφή με την Ελευθερία και με την Καρολίνα Καλύβα, ωστόσο λέγεται, πως υπάρχει και 3η γυναίκα, με την οποία έχει συνευρεθεί ερωτικά ο Μάριος μέσα στο παιχνίδι.

Ο ίδιος δεν έχει πει κάτι, αφού βλέπουμε να κρατάει μια πιο φειδωλή στάση, ωστόσο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε το λόγο στην προσωπική της συνέντευξη και αποκάλυψε, το όνομα της 3ης κοπέλας, στο οποίο η παραγωγή έβαλε το γνωστό ''μπιπ'', ωστόσο η συνέχεια είναι όλη μπροστά μας...(δείτε εδώ τι συμβαίνει με το κολιέ που φοράει ο Μάριος στο λαιμό του).