Survivor All Star Spoiler: Την πήγε στην ζούγκλα όπως την Καρολίνα - Ερωτικές στιγμές για Ελευθερίου και Πρίαμο

Τα πλάνα που θα δούμε στο επόμενο επεισόδια και θα σχολιαστούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star Spoiler: Την πήγε στην ζούγκλα όπως την Καρολίνα - Ερωτικές στιγμές για Ελευθερίου και Πρίαμο

Όπως φαίνεται ο Μάριος Πρίαμος άλλα δείχνει μπροστά στην κάμερα, άλλα όμως κάνει από πίσω. Μπορεί στο Survivor All Star όταν η Ελευθερία Ελευθερίου κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, εκείνος να μην πήγε να δει ούτε τι έχει συμβεί, ωστόσο, όταν οι κάμερες δεν καταγράφουν, όχι μόνο έχει επαφή μαζί της, αλλά διατηρούν πολύ τρυφερές σχέσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τους Πρωινού μας και του δημοσιογράφου, Νίκου Παρτσώλη, η τραγουδίστρια έχει συγχωρέσει τον πρώην σύντροφο της, για όσα συνέβησαν με την Καρολίνα Καλύβα στην καλύβα και είναι και πάλι ζευγάρι.

Οι τρυφερές στιγμές Πρίαμου - Ελευθερίου στο Survivor All Star

Οι δυο συμπαίκτες και πλέον ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου περνούν πολλές στιγμές μαζί όταν οι κάμερες σβήνουν. Μάλιστα, απομονώνονται στην ζούγκλα μακριά από τους συμπαίκτες τους.

Όταν όμως οι κάμερες ανοίγουν ξανά, Ελευθερία και Μάριος κρατούν μια ουδέτερη σχέση. Δεν μιλάνε πολύ στην παραλία, ενώ και στον πάγκο στα αγωνίσματα έχουν τα τυπικά. Μήπως θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια της Καρολίνας για να ξεκαθαρίσει ο Πρίαμος μαζί της όταν βγει από το παιχνίδι; Ή μήπως μας παίζει όλους;

Δείτε επίσης το spoiler 28/2: Θα είναι η πρώτη τους φορά - Αυτές οι δυο παίκτριες βγαίνουν στον τάκο απόψε!

Με αυτή την παίκτρια συνευρέθηκε ο Μάριος Πρίαμος, εκτός Καρολίνας και Ελευθερίας

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ο Μάριος Πρίαμος δεν ήρθε... πολύ κοντά μόνο με την Καρολίνα Καλύβα μέσα στο Survivor All Star, την ώρα που έξω τον περίμενε η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία πλέον έχει μπει στο παιχνίδι και επικρατεί αναστάτωση ανάμεσα τους.

Σήμερα Τρίτη 28/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, συζητώντας με τους συνεργάτες της την είδηση, αποκάλυψε το αρχικό του ονόματος της.

«Μου ήρθε το όνομα. Μου λέει ο Χάρης ότι δεν το λέμε και μου ήρθε ταυτόχρονα και μήνυμα της Μαρίας Αντωνά. Μου ήρθε το ίδιο όνομα από δύο πηγές. Είναι από τις ωραίες κοπέλες. Από “Σ” ξεκινάει. Να πω το δεύτερο; Δεν είναι παντρεμένη. Όταν το πρώτο είναι Το δεύτερο είναι φωνήεν», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το μόνο όνομα που ταιριάζει με την περιγραφή της, δηλαδή ξεκινάει με Σ και το επόμενο γράμμα είναι φωνήεν, είναι αυτό της Σοφιάννας Αβραμάκη. Παρόλα αυτά, οι πηγές μας εμάς δεν επιβεβαιώνουν τίποτα.