Survivor All Star: «Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες στο...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Γιώργο Ταλάντσεβ

«Μου έλεγε: δεν με ενδιαφέρει, εγώ θα μπω μες στο παιχνίδι και δεν θα ασχοληθώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες στο...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Γιώργο Ταλάντσεβ

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πέτυχε τον Γιώργο Ταλάντσεβ και ο ίδιος παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Survivor All Star, εστιάζοντας στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι, αλλά και στο σκηνικό με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο (δείτε εδώ ποια είναι η τρίτη γυναίκα με την οποία είχε ερωτικές επαφές στο ριάλιτι).

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως έχει πολύ καλές και στενές επαφές με την Ελευθερία Ελευθερίου και αποκάλυψε πως όταν εκείνη έμαθε για το φιλί του Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα ήταν μαζί και εξήγησε ποια ήταν ακριβώς η αντίδρασή της σε όλο αυτό.

Η αποκάλυψη του Ταλάντσεβ για την Ελευθερίου και τον Πρίαμο στο Survivor All Star

«Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο και έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις. Όταν έμαθε αυτό που έγινε με τον Μάριο ήμασταν μαζί εκείνη την ώρα και το είδε στο Twitter. Σίγουρα κακά τα ψέματα σαν γυναίκα πόνεσε, δεν της άρεσε αυτό που είδε», είπε αρχικά.

«Μετά της βγήκε σε θυμό. Μου έλεγε: δεν με ενδιαφέρει, εγώ θα μπω μες στο παιχνίδι και δεν θα ασχοληθώ. Της είπα: μη δείξεις τον εκνευρισμό σου και πήγαινε για τον σκοπό σου. Πήγε και ξέσπασε», πρόσθεσε έπειτα.

Όταν ρωτήθηκε για τη διαμάχη μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της παραγωγής του παιχνιδιού, απάντησε: «Δεν θα κρίνω εγώ αν ήταν μία σωστή ή λάθος κίνηση, γιατί δύσκολα πας να τα βάλεις με την παραγωγή. Νομίζω πως υπάρχει ένα συμβόλαιο που τα λέει όλα εκεί. Το συμβόλαιο αυτό έχει μια ρήτρα, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Από τη στιγμή που τιμωρήθηκες για το κινητό, βγήκες από το παιχνίδι και μένεις σε ένα ξενοδοχείο».

«Εγώ έμεινα 4 ημέρες στο ξενοδοχείο, άλλοι μένουν 1-2 εβδομάδες. Έτσι είναι οι κανονισμοί του παιχνιδιού», σημείωσε στη συνέχεια.

«Δε νομίζω να είσαι κλειδωμένος μέσα στο ξενοδοχείο. Αν θες μπορείς να πας να πιείς ένα ποτό, έναν καφέ ή να κάνεις μια βουτιά στη θάλασσα», ανέφερε κλείνοντας, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν έχει επαφές με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.