MasterChef 7: Κρίθηκε στην λεπτομέρεια - Ο παίκτης που κέρδισε την σημερινή (28/2) μονομαχία και έμεινε στη βίλα

Θα γίνει "χαμός"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: Κρίθηκε στην λεπτομέρεια - Ο παίκτης που κέρδισε την σημερινή (28/2) μονομαχία και έμεινε στη βίλα

Το σημερινό (28/2) επεισόδιο του MasterChef 7 ήταν πολύ έντονο. Οι κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους πως θα έπρεπε να ξαναφτιάξουν το ίδιο πιάτο με τον τελευταία δοκιμασία τους για να αποδείξουν πως απλώς έτυχε να μην είναι καλό εκείνη τη φορά μόνο και έτσι οι κουζίνα "πήρε φωτιά".

Ένας από τους 7 δεν κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη των κριτών και έτσι αποφασίστηκε πως εκείνος θα μαγείρευε ενάντια στην Μαρία Μπέη που επέστρεψε στο πλατό για να διεκδικήσει ξανά την θέση της στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι συνέβη στον εξώστη κατά την είσοδό της). Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αυγενικό.

Ποιος νίκησε την σημερινή (28/2) δοκιμασία στο MasterChef 7 και έμεινε στο παιχνίδι

Τα πιάτα τους ήταν σχεδόν ισάξια, αλλά μικρές λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Η θέση, όμως, ήταν μία κι αυτήν την πήρε η Μαρία Μπέη εν τέλει, η οποία υποσχέθηκε ουσιαστικά πως θα φέρει αναταραχές στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

«Ήθελα να μπω μέσα στο σπίτι χωρίς τον Δημήτρη για να κλείσω τα στόματα σε κάποιους που έλεγαν ότι είναι εδώ λόγω του Δημήτρη. Ο Δήμητρης δεν είναι εδώ. Θα ήθελα να είναι γιατί είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Και τελικά την πήρα. Πάμε σπίτι να τα κάνουμε όλα πουτ…α», είπε μεταξύ άλλων για την είσοδό της.

Μαρία Μπέη MasterChef 7

Άβολο περιστατικό με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Έφτυσε τη μπουκιά του μπροστά σε όλους

Τη Δευτέρα 17/2 οι επίδοξοι σεφ, που διαγωνίζονται στο Masterchef 7 έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία του του Mystery Box, η οποία όπως φάνηκε από τις κριτικές είχε πολλές προκλήσεις και δυσκολίες (δείτε εδώ πως τα πάει το ριάλιτι μαγειρικής σε τηλεθέαση).

Όταν μάλιστα ήρθε η σειρά της Μαρίας να παρουσιάσει το πιάτο της και συγκεκριμένα ένα shoumai σουπιάς με σάλτσα ορτυκιού, όξινο λάδι κόλιανδρου και σχοινόπρασο συνέβη κάτι πολύ άβολο. Πιο αναλυτικά, είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει κάτι, που δε συνηθίζει αφού έφτυσε τη μπουκιά του σε μία χαρτοπετσέτα.

«Είναι από τις χειρότερες προσπάθειες που μας έχεις φέρει. Δεν είναι νόστιμό. Δεν έχει πάει τίποτα σωστά. Δεν είναι καθόλου ωραίο», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στη Μαρία.