Survivor all Star spoiler 1/3: ΑΝΑΣΑ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Διάσημοι ή μαχητές;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor all Star spoiler 1/3: ΑΝΑΣΑ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Υπάρχει κανείς άραγε που φέτος βλέπει το Survivor All Star για το αγωνιστικό του κομμάτι; Να σας θυμίσουμε πως μεταξύ των παρατράγουδων και των ερωτικών σκανδάλων, οι παίκτες είναι εκεί και για να τρέχουν, να μάχονται, ώστε να τρώνε και να κερδίζουν έπαθλα!

Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό 28/2 επεισόδιο (δείτε εδώ ποιοι παντρεύονται και το ανακοίνωσαν), σήμερα ξημερώνει άλλη μέρα στον Άγιο Δομίνικο, μία πολύ σημαντική μέρα για όλους εκεί, αφού απόψε και οι δυο ομάδες θα παίξουν για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που τους τυχερούς της ημέρας θα τους φέρει λίγο πιο κοντά στους δικούς τους ανθρώπους. Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής μόνο οι Διάσημοι έχουν χαρεί αυτό το έπαθλο! Σήμερα; Πως θα πάει;

Ποιοι κερδίζουν απόψε στο Survivor All Star

Για αρχή αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η εβδομάδα έχει κυλήσει ομαλά αφού μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί δυο νίκες από την πλευρά των Μπλε και μια από τους Κόκκινους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr απόψε επιτέλους θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και για πρώτη φορά στα έως τώρα δεδομένα οι μαχητές θα κερδίσουν τον αγώνα και θα χαρούν το έπαθλο επικοινωνίας! Για πρώτη φορά, λοιπόν, οι μπλε θα διαβάσουν tweets που έχουν γραφτεί γι' αυτούς!

Αύριο έχουμε και αποχώρηση και.. ήδη έχουν έρθει στα χέρια μας οι πρώτες πληροφορίες!