Survivor All Star spoiler 2/3: Αυτός φεύγει αύριο; Οι πρώτες πληροφορίες!

Τι θα γίνει με το σημερινό επεισόδιο λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 2/3: Αυτός φεύγει αύριο; Οι πρώτες πληροφορίες!

Κι ενώ μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί της Τετάρτης 1/3, περί τριήμερου πένθους μετά την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε την εδώ), είναι αμφιταλαντευόμενο αν θα προβληθεί ή όχι το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star οι πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο είναι ασταμάτητες.

Σε περίπτωση που προβληθεί το σημερινό επεισόδιο, ωστόσο, κι όλα κυλήσουν ομαλά σας έχουμε γράψει ήδη ποια ομάδα κερδίζει εδώ, ενώ μόλις πριν από λίγα λεπτά ήρθαν πληροφορίες στα αυτιά μας και για το ποιος παίκτης είναι ο πιο αδύναμος με βάση την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιος θα φύγει από το Survivor All Star

Αυτή η Survivor εβδομάδα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι νίκες κάπως μοιράστηκαν επιτέλους. Υπενθυμίζουμε πως στην πρώτη ασυλία της Κυριακής 26/2, νικητές ήταν οι Μαχητές και στον τάκο έπεσε από τους Κόκκινους η Χριστίνα Κεφαλά ενώ την Δευτέρα μετά τη νίκη των Διάσημων οι Μπλε ψήφισαν τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Τέλος, το βράδυ της Τρίτης συμπληρώθηκε η τετράδα των υποψηφίων με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελένη Χαμπέρη, αφού έχασαν οι Κόκκινοι ξανά.

Survivor All Star spoiler 1/3: Αυτός φεύγει αύριο; Οι πρώτες πληροφορίες!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις έως τώρα πληροφορίες που έχουμε ο Παναγιώτης φαίνεται πως δεν έχει τόσο μεγάλο κοινό... Αλλά όλα μπορούν να ανατραπούν! Εδώ θα είμαστε να τα αναλύσουμε όλα...