Survivor All Star spoiler: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι αυτή τη βδομάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι αυτή τη βδομάδα

Τις τελευταίες ώρες έχει δοθεί προτεραιότητα στην ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς μετά την σύγκρουση των δύο τρένων έχει ανακοινωθεί πως υπάρχουν 40 νεκροί τουλάχιστον και αναζητούνται ακόμη πολλοί επιβάτες. Εξαιτίας, λοιπόν, του ότι ολόκληρη η χώρα βιώνει ασύλληπτο θρήνο, πολλές εκπομπές και σειρές δεν θα προβληθούν την Τετάρτη 1/3 ως ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

Το ίδιο ισχύει, λοιπόν, και για το Survivor All Star, το οποίο θα μείνει εκτός αέρα απόψε, όπως ενημερωθήκαμε ύστερα από επικοινωνία μας με τον σταθμό του ΣΚΑΪ. Οι εξελίξεις, όμως, στο παιχνίδι τρέχουν και δεν περιμένουν, διότι οι παίκτες δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει πέρα από τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης κάνει).

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά από το Survivor All Star αυτή τη βδομάδα

Έτσι, μπλε και κόκκινοι βρίσκονται σε "αναβρασμό", εφόσον βρίσκονται λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Στο τάκο βρίσκονται η από τους Μαχητές η Χριστίνα Κεφαλά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, οι δύο καινούριες προσθήκες, ενώ από την πλευρά των Διασήμων, προς αποχώρηση βρίσκονται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη, κάτι που παραξένεψε τους αντιπάλους της, εφόσον πρόκειται για μία πολύ δυνατή παίκτρια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr ο διαγωνιζόμενος που αποχωρεί είναι γυναίκα και είναι ένα πρόσωπο που δεν πρόλαβε να χαρεί πολύ την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού η δεύτερη φορά που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ήταν σύντομη και το ταξίδι της τελειώνει εδώ. Οι υποψίες πέφτουν επομένως στην Παπαδοπούλου και την Κεφαλά.

Εκείνη που θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, ωστόσο, είναι μόνο μία και δεν είναι άλλη πέρα από την Χριστίνα Κεφαλά, η οποία δεν έχει δυστυχώς το ίδιο κοινό και την απήχηση που έχει η πρώτη στους τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως δεν είναι γνωστό πότε θα προβληθεί η αποχώρησή της, διότι όπως αναφέρθηκε και παραπάνω δεν θα προβληθεί νέο επεισόδιο σήμερα (1/3) και δεν γνωρίζουμε εάν και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα εξαιτίας των εξελίξεων.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα θα κερδίσει το επόμενο έπαθλο επικοινωνίας