Survivor All Star trailer 2/3: «Λέω ψέματα;! Με κοιτάς; Λέω ψέματα;!» - Ο Μπάρτζης παραλίγο να παίξει ξύλο μπροστά στις κάμερες

«Η Ελευθερίου κάθε βράδυ...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 2/3: «Λέω ψέματα;! Με κοιτάς; Λέω ψέματα;!» - Ο Μπάρτζης παραλίγο να παίξει ξύλο μπροστά στις κάμερες

Μετά από ένα διάλειμμα μιας ημέρας, λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ο ΣΚΑΙ ανακοινώνει επίσημα με την δημοσιοποίηση του αποψινού trailer πως το Survivor All Star επιστρέφει στις οθόνες μας!

Το επεισόδιο σήμερα 2/3 θα είναι... όλα τα λεφτά αφού από το trailer και μόνο μπορεί να πάρει κανείς μια πολύ δυνατή γεύση! Οι ήττες στις ασυλίες έχει διαλύσει σιγά σιγά τις ομάδες! Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, απόψε θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ο Νίκος Μπάρτζης με ένα εκτός ορίων ξέσπασμά του μπροστά στις κάμερες, στην παραγωγή και στον Γιώργο Λιανό!

Πιο συγκεκριμένα, στο σημείο που βρίσκονται οι ομάδες πριν και μετά τον αγώνα μάχης που δίνουν, ο αγρότης απόψε θα αποκαλύψει πως η Ελευθερία Ελευθερίου κάθε βράδυ απομονώνεται με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη! Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, φίλη της τραγουδίστριας (όπως φαίνεται) θα πάρει το μέρος της και θα τον βγάλει ψεύτη! Αλλά δεν θα είναι η μόνη... Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα του πει επίσης πως λέει πολλά ψέματα κάτι που θα εξοργίσει πλήρως τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος όπως φαίνεται στο trailer τον πλησιάζει απειλητικά!

Δεν ξέρουμε που θα βγει όλο αυτό αλλά σίγουρα δεν θα τσουλήσει ομαλά η κατάσταση. Η παραγωγή για ακόμα μια φορά θα κληθεί να επέμβει για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Έχουμε και αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία, επίσης, και σας έχουμε αποκαλύψει από εχθές ποιος κερδίζει (δείτε εδώ).

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star