Survivor all star spoiler: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ! Αυτή η ομάδα παίρνει τη σημερινή (2/3) νίκη

Μπλε ή κόκκινοι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star spoiler: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ! Αυτή η ομάδα παίρνει τη σημερινή (2/3) νίκη

Εν όψει της σκληρής επικαιρότητας στην Ελλάδα από την Τετάρτη (1/3) βλέπουμε να γίνονται αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο και έτσι σε κλίμα πένθους δεν προβλήθηκε καμία ψυχαγωγική εκπομπή και ριάλιτι, όπως ήταν κανονικά στο πρόγραμμα.

Σε ότι αφορά όμως το Survivor all star και τον ΣΚΑΪ έγινε γνωστό, πως θα επανέλθει με νέο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης 2/3 με τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο να μη σταματάνε δεδομένου ότι οι διαγωνιζόμενοι δεν έχουν ιδέα του τι συμβαίνει πίσω στην Ελλάδα.

Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα (2/3) στο Survivor all star

Έτσι λοιπόν, σήμερα 2/3 όσα θα δούμε στο επεισόδιο θα είναι... όλα τα λεφτά αφού από το trailer και μόνο μπορεί να πάρει κανείς μια πολύ δυνατή γεύση! Οι ήττες στις ασυλίες έχει διαλύσει σιγά σιγά τις ομάδες! Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, απόψε θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ο Νίκος Μπάρτζης με ένα εκτός ορίων ξέσπασμά του μπροστά στις κάμερες, στην παραγωγή και στον Γιώργο Λιανό (δείτε εδώ τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα).

Πιο συγκεκριμένα, στο σημείο που βρίσκονται οι ομάδες πριν και μετά τον αγώνα μάχης που δίνουν, ο αγρότης απόψε θα αποκαλύψει πως η Ελευθερία Ελευθερίου κάθε βράδυ απομονώνεται με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη! Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, φίλη της τραγουδίστριας (όπως φαίνεται) θα πάρει το μέρος της και θα τον βγάλει ψεύτη! Αλλά δεν θα είναι η μόνη... Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα του πει επίσης πως λέει πολλά ψέματα κάτι που θα εξοργίσει πλήρως τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος όπως φαίνεται στο trailer τον πλησιάζει απειλητικά!

Και αφού οι ισορροπίες αλλάζουν για τα καλά και βλέπουμε την ομάδα των κόκκινων να σφάζεται στους στίβους μάχης, όλο αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να διαταραχθεί και η ψυχολογία της ομάδας.

Για το λόγο αυτό, εμείς από το Youweekly.gr μπορούμε μετά βεβαιότητας να σας μεταφέρουμε από την έγκυρη πηγή μας, πως σήμερα θα δούμε για πρώτη φορά στο φετινό κύκλο, να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας οι μπλε...ναι καλά ακούσατε.

Η ομάδα των μαχητών θα μεταφερθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της παραγωγής και έτσι θα έχει τη χαρά - για πρώτη φορά - να διαβάσει τα tweets, που έχουν γραφτεί στην Ελλάδα για τον καθένα τους ξεχωριστά.